Yok hocam ben onu F710 öneren arkadaşa dedim.Bendeki F310 hocam kablolu versiyonu lacivert var ya biraz daha ucuz olan.
Yok hocam ben onu F710 öneren arkadaşa dedim.Bendeki F310 hocam kablolu versiyonu lacivert var ya biraz daha ucuz olan.
Hocam hatta 1.020 TL'ye geliyor kuponu da kullanınca. Bence de kesinlikle bunu alın geçin.Vergilerle 1054 TL'ye geliyor bu varken Pusat'a falan bulaşmayın hocam kesinlikle bu model alınmalı.
Çalışır fakat kalitesi sizi tatmin eder mi bilmem.
Vergilerle 1054 TL'ye geliyor bu varken Pusat'a falan bulaşmayın hocam kesinlikle bu model alınmalı.
Kalite çok umurumda olan bir şey değil hocam sanırım DualShock 4 alacağım param olduğundan Hepsiburada'dan bir de son dostlar son bir şey daha eğer aldırabilirsem İrlanda'da akrabam bar ona Xbox gamepad almasını isteyeceğim orijinal Xbox gamepad kullanan var mı yeni nesil memnun musunuz malum bizim ülkede biraz pahalıda onlar.
Vergilerle 1054 TL'ye geliyor bu varken Pusat'a falan bulaşmayın hocam kesinlikle bu model alınmalı.
Hocam atılan DS4'lere 800 vermektense 8bit do 1000 lira verin uzun süre sizi götürür Xbox kolu kalitesinde bir kol.
Bu USB ile 2.4G Pusat kablosuz bir de yurdışı olduğu için beklersiniz bu 480mAh bataryası varken pusatınki 700mAh.
Bilgisayar için 2.4GHz alıcı kullanmak daha mantıklı ve Pusat'tan çok daha kaliteli bir kol attığım ikisini karşılaştırmak bile hata.
Bu USB 2.4G Pusat ise kablosuz olmasına rağmen bu USB ile 2.4G Pusat kablosuz bir de bu 480mAh bataryası varken pusatınki 700mAh. Bir de yurdışı olduğu için beklersiniz bu 480mAh bataryası varken pusatınki 700mAh.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.