AliExpressden ürün alınmalı mı sizce? Bence asıl ona hiç bulaşılmamalı.Vergilerle 1054 TL'ye geliyor bu varken Pusat'a falan bulaşmayın hocam kesinlikle bu model alınmalı.
katılıyorumAliExpressden ürün alınmalı mı sizce? Bence asıl ona hiç bulaşılmamalı.
AliExpress'den ürün alınmalı mı sizce? Bence asıl ona hiç bulaşılmamalı.
Çıkıyor daha dün arkadaşım aldı. MediaMarkt'danŞu an satılan sıfırlarda çıkmıyor diye biliyorum. Benimkinde çıkmadı hocam. Bende uzatıcısı olmadığı için 10 saniye de bir gidip geliyor gamepad.
Diyorum ki senin gönderdiğin USB'li 2.4 Pusat kablosuz.
İyi denk gelmiş o zaman. Çok arkadaşım dolandırıldı. Müşteri hizmeti yok. Gelen ürün ne gelicek hiçbir fikiriniz yok. İade gibi bir düşünceniz dahi yok. Bence kesinlikle tercih edilmemeli.Yıllardır sorunsuz alışveriş yapıyorum.
İyi denk gelmiş o zaman. Çok arkadaşım dolandırıldı. Müşteri hizmeti yok. Gelen ürün ne gelecek hiçbir fikiriniz yok. İade gibi bir düşünceniz dahi yok. Bence kesinlikle tercih edilmemeli.
Kablo gecikmesi 0.5 saniye falan değil ise arkadaş rekabetçi oyun oynamayacağını da belirtmiş bu tarz detaylara kafa yormanın pek bir manası yok bence.Bak ortada kablo falan yok benim attığım 2.4 alıcıyi takıyorsun kablo yok yine ama Pusat'ta extra olarak Bluetooth var ki bilgisayarda gecikme yaşatır onu da 2.4 kullanırsın o yüzden kablo yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.