1.000 TL gamepad önerisi

Diyorum ki senin gönderdiğin USB'li 2.4 Pusat kablosuz.

Vergilerle 1054 TL'ye geliyor bu varken Pusat'a falan bulaşmayın hocam kesinlikle bu model alınmalı.
AliExpressden ürün alınmalı mı sizce? Bence asıl ona hiç bulaşılmamalı.

Şu an satılan sıfırlarda çıkmıyor diye biliyorum. Benimkinde çıkmadı hocam. Bende uzatıcısı olmadığı için 10 saniye de bir gidip geliyor gamepad.
Çıkıyor daha dün arkadaşım aldı. MediaMarkt'dan

Diyorum ki senin gönderdiğin USB'li 2.4 Pusat kablosuz.

Bak ortada kablo falan yok benim attığım 2.4 alıcıyi takıyorsun kablo yok yine ama Pusat'ta extra olarak Bluetooth var ki bilgisayarda gecikme yaşatır onu da 2.4 kullanırsın o yüzden kablo yok.

Yıllardır sorunsuz alışveriş yapıyorum.
İyi denk gelmiş o zaman. Çok arkadaşım dolandırıldı. Müşteri hizmeti yok. Gelen ürün ne gelicek hiçbir fikiriniz yok. İade gibi bir düşünceniz dahi yok. Bence kesinlikle tercih edilmemeli.

İyi denk gelmiş o zaman. Çok arkadaşım dolandırıldı. Müşteri hizmeti yok. Gelen ürün ne gelecek hiçbir fikiriniz yok. İade gibi bir düşünceniz dahi yok. Bence kesinlikle tercih edilmemeli.

Aldığınız saticiyi düzgün seçip yorumlara bakarak alışveriş yapmak çok zor değil biraz bakmasını bilmek yeterli.

Bak ortada kablo falan yok benim attığım 2.4 alıcıyi takıyorsun kablo yok yine ama Pusat'ta extra olarak Bluetooth var ki bilgisayarda gecikme yaşatır onu da 2.4 kullanırsın o yüzden kablo yok.
Kablo gecikmesi 0.5 saniye falan değil ise arkadaş rekabetçi oyun oynamayacağını da belirtmiş bu tarz detaylara kafa yormanın pek bir manası yok bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı