1.000 TL klavye onerisi

• Konuyu başlatan Evou
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 264
Bütçe
1000 TL

Evou

Hectopat
Su anki klavyem Dierya DK61SE Red Switch. A tusu basmamaya basladi ve bazi tuslar üçlü basiyor. 3 yildir kullaniyorum, artik degismenin vakti geldi sanirim. Ne onerebilirsiniz bu fiyatlara?

Su anki klavyem Dierya DK61SE red switch. A tusu basmamaya basladi ve bazi tuslar üçlü basiyor. 3 yıldır kullanıyorum, artik degismenin vakti geldi sanirim. Ne onerebilirsiniz bu fiyatlara?

1000 TL'ye kaliteli klavye bulmak zor (eğer switch klavye bakıyorsanız)

Su anki klavyem Dierya DK61SE Red Switch. A tusu basmamaya basladi ve bazi tuslar üçlü basiyor. 3 yildir kullaniyorum, artik degismenin vakti geldi sanirim. Ne onerebilirsiniz bu fiyatlara?
Dierya yine iyi dayanmış. Bu bütçede sıfır olarak çok düzgün modeller bulmak zor yine ama illa sıfır olsun diyorsan şunlara bakabilirsin.

Dierya yine iyi dayanmış. Bu bütçede sıfır olarak çok düzgün modeller bulmak zor yine ama illa sıfır olsun diyorsan şunlara bakabilirsin.

Hocam bilgili birine benziyorsunuz, en az ne kadar butce lazim iyi bir klavye icin? 1.5'a cikabilirim.

Ve su anki klavyem ingilizce, turkce klavye mi almaliyim ingilizce mi?

Bu nasildir?

Hocam bilgili birine benziyorsunuz, en az ne kadar butce lazim iyi bir klavye icin? 1.5'a cikabilirim.

Ve su anki klavyem ingilizce, turkce klavye mi almaliyim ingilizce mi?

Bu nasildir?
Bende klavye alacağım zaman araştırdım güzel klavye gibi duruyor ama kablolu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı