Bütçenin esnemesi mümkünse veya ürün yeniden 1000TL'ye düşerse:
![]()
HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İngilizce olsa da bir süre sonra alışırsınız diye düşünüyorum. Tabii sizin kararınız. Aksi takdirde sizin için en mantıklı iki alternatif var:İngilizce olması benim için büyük bir sorun maalesef.
İngilizce olsa da bir süre sonra alışırsınız diye düşünüyorum. Tabii sizin kararınız. Aksi takdirde sizin için en mantıklı iki alternatif var:
- Bütçeyi 1.500TL'ye arttırıp Asus ROG Strix Scope almak.
- Blue Switch tercih edip XPG Summoner almak.
Yok hocam yaşamazsınız o klavyede bu sorunu. Kullananlara da danışabilirsiniz. En iyisi denebilecek switchleri kullanıyor.ASUS'u alırsam yine şu yay sesi sorunuyla karşılaşma ihtimalim vardır. Ben mekanik kullanamayacağım galiba hepsinde genelde oluyor.
ASUS'u alırsam yine şu yay sesi sorunuyla karşılaşma ihtimalim vardır. Ben mekanik kullanamayacağım galiba hepsinde genelde oluyor.
Bende dediğim gibi K568 darkavenger var almaz olaydım lanet ettirdi öyle bir yay sesi yok yani. Kumaraya geçmeyi düşünüyorum en büyük ihtimal bu. Bütçe konusunda bilmiyorum yükseltebilir miyim? Aldığım gün iade edecektim bilemedim zamanla yay sesi geçer dediler alakası bile yok. Şimdi satmaya çalışıyorum neredeyse 100TL zararına satıyorum şu an elimde kaldı klavye kırıp atacağım cidden.
Kaç TL'ye satıyorsunuz hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.