1.000 TL SSD önerisi

Niye hahah ve beğenmedim attığınızı anlamadım bir kişi konu sahibinin anakartının modelini sormadan M.2 SSD öneriyorsa ben ne diyeyim şimdi çok güzel attığın SSD mi diyeyim ne yapmaya çalışıyorsunuz.

Rehberde 2D Nand türü olduğunu söylenmiş, bu da almamak ciddi bir sebeb. Bunu unutmuşum doğrusu, A400'de 2D kullanır ayrıca.
2D NAND ile 3D NAND arasında 100 mbps fazla okuma yazma hızı dışında fark yok. Bir tanıdığım 1 senedir kullanıyor bu SSD'yi. Sağlığı normal. Okuma yazma hızında düşme yok.

2D NAND ile 3D NAND arasında 100 mbps fazla okuma yazma hızı dışında fark yok. Bir tanıdığım 1 senedir kullanıyor bu SSD'yi. Sağlığı normal. Okuma yazma hızında düşme yok.
Genede bariz bir gerçek şu: 3D daha iyidir.
Yan yana dizilmiş düzlemler arasında ilerlemek hem dediğiniz gibi hız kaybı aynı zamanda istikrarsızlıkta oluşturuyor.
Hangisi daha iyi? Kitapları yere yanyana dizmek mi yoksa hem yanyana hemde üst üste dizmek mi?

Arkadaşınız kullanıyor olabilir ama sırf tanıdığınız kullanıyor veya siz kullanıyorsunuz diye donanımsal olarak ve fiyat olarak kötü bir ürünü önermeniz saçma. Daha iyisi varken neden kötüsü?

SATA olarak:
AS350, SATA Exceria gibi rakipleri var ve 3D olmakla kalmıyor daha iyi kontrolcüleri var.

Genede bariz bir gerçek şu: 3D daha iyidir.
Yan yana dizilmiş düzlemler arasında ilerlemek hem dediğiniz gibi hız kaybı aynı zamanda istikrarsızlıkta oluşturuyor.
Hangisi daha iyi? Kitapları yere yanyana dizmek mi yoksa hem yanyana hemde üst üste dizmek mi?

Arkadaşınız kullanıyor olabilir ama sırf tanıdığınız kullanıyor veya siz kullanıyorsunuz diye donanımsal olarak ve fiyat olarak kötü bir ürünü önermeniz saçma. Daha iyisi varken neden kötüsü?

SATA olarak:
AS350, SATA Exceria gibi rakipleri var ve 3D olmakla kalmıyor daha iyi kontrolcüleri var.
M.2 olduğu önceden belirtilseydi M.2 SSD önerirdim zaten. Ben SATA alanında bu bütçeyle alınabilcek en iyi SSD'yi gösterdim. Sandisk Plus veya hi-level aldırmam kimseye.

M.2 olduğu önceden belirtilseydi M.2 SSD önerirdim zaten. Ben SATA alanında bu bütçeyle alınabilcek en iyi SSD'yi gösterdim. Sandisk Plus veya hi-level aldırmam kimseye.
SATA olarakta dediğim gibi iyi seçenek değil, bu modeller daha iyi:

Hepsi 3D ve S11 kontrolcüsü kullanıyor.

Pro H410M b anakart modelim bu M.2 SSD takılıyor mu buna.

SATA olarak da dediğim gibi iyi seçenek değil, bu modeller daha iyi:

Hepsi 3D ve S11 kontrolcüsü kullanıyor.

Pro H410M b buna takılır mı M.2 SSD.

Pro H410M b anakart modelim bu M.2 SSD takılıyor mu buna.

Pro H410M b buna takılır mı M.2 SSD.
Evet hocam takılıyor, ekran kartı girişinin hemen üstünde yuvası. Bizzat bakabilirsiniz.

Hocam ben şu an SATA kullanıyorum 222 GB bir tanede M.2 takabilir miyim yanına.
Evet hocam, dediğim gibi abakartınızın üstünde M.2 yuvası var. Direk oraya takacaksınız.
Dediğiniz gibi sadece SATA kullanıyorsanız orası boştur şuan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı