1.000 TL'ye %65 klavye önerisi

Bütçe
800-1000
DK61SE almayi düsünüyorum su an, rgb bulunmuyor fakat yorumlari oldukca olumlu. Daha iyi bir öneriniz var midir yoksa alayim mi?
DK61SE almayın derim, Outemu switch kullanıyor. Piyasadaki en düşük kalite switchlerden biri yani. Alacaksanız DK61E veya DK63 modellerine bakın.

Sizin ürün tahminen ne zaman gelir yani ona göre bende siparis veririm. Sizin ürün eger AGRB ise malzeme kalitesi iyi ise alabilirim gibi. Aliexpress üzerinden Logitech K835 buldum. Oldukca uygun fiyatli o da. 900TL'ye falan geliyor gümrük vergisi dahil.
Tam bilmiyorum profilime girersen kargo ile ilgili konu açmıştım bugün yarın geleceğini düşünüyorum. ama gelir ben sana kaliteli dokusu var derim belki switchleri ilerde problem çıkartır onu da bilemiyorum.

DK61SE almayın derim, Outemu switch kullanıyor. Piyasadaki en düşük kalite switchlerden biri yani. Alacaksanız DK61E veya DK63 modellerine bakın.
DK61E icin yazilimi sorunlu deniliyor sanirim. Yazilimiyla alakali olumsuz yorumlar gördüm. Ama RGB olmasi, Gateron switch kullanmasi, hotswap olmasi cezbetti beni.

DK61E icin yazilimi sorunlu deniliyor sanirim. Yazilimiyla alakali olumsuz yorumlar gördüm. Ama RGB olmasi, Gateron switch kullanmasi, hotswap olmasi cezbetti beni.
Ben bir süredir kullanıyorum, yazılımını indirmedim bile. Outemu switch ile çın çın yay sesi dinleyeceğinize her yönden taş çıkartacak bir klavye kullanmak bence daha mantıklı. Hele bütçeniz elverişliyken.

Ben bir süredir kullanıyorum, yazılımını indirmedim bile. Outemu switch ile çın çın yay sesi dinleyeceğinize her yönden taş çıkartacak bir klavye kullanmak bence daha mantıklı. Hele bütçeniz elverişliyken.
Peki brown veya red arasinda feedback farki cok var mi? Okuduguma göre brown switch basmasi daha zor ve feedback'i fazla olan bir switchmis. Ilk defa mekanik kullanacagim o yüzden pek bilgim yok, affola. Oyun icin kullanmak istedigimden basmasi kolay olsun istiyorum ve bu durum en iyi red switch'te oluyormus.

Peki brown veya red arasinda feedback farki cok var mi? Okuduguma göre brown switch basmasi daha zor ve feedback'i fazla olan bir switchmis. Ilk defa mekanik kullanacagim o yüzden pek bilgim yok, affola.
Brown switchler Blue ile Red arasındaki köprüdür. Aşağı yukarı Blue switchlere benzer hissettirir fakat sesi Red gibidir. Red alacaksanız, yerine Silver tercih edebilirim. Red gibidir fakat daha tepkiseldir.
Gateron switchler hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Brown switchler Blue ile Red arasındaki köprüdür. Aşağı yukarı Blue switchlere benzer hissettirir fakat sesi Red gibidir. Red alacaksanız, yerine Silver tercih edebilirim. Red gibidir fakat daha tepkiseldir.
Tam da bu videoyu izliyordum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam da bu videoyu izliyordum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğim gibi, oyun oynuyorsanız ve Red düşünüyorsanız Silver daha mantıklı. Biraz daha tepkisel olması işinize yarayabilir. Ben mesela çok fazla yazı yazdığım için Blue tercih ettim.

Yarin sabah erkenden silver icin siparis vereyim ben. Firmanin Türkiye'de destek verdigi bir yer var mi bilmiyorum ama bir sorun olursa en azindan muhattap olarak Amazon ile cözebilirim. Tesekkürler yardimlariniz icin.

Yarin sabah erkenden silver icin siparis vereyim ben. Ürünün Türkiye'de destek verdigi bir yer var mi bilmiyorum ama bir sorun olursa en azindan muhattap olarak Amazon ile cözebilirim. Tesekkürler yardimlariniz icin.
Rica ederim :) Tekrardan söyleyeyim, Bluetooth bulunmuyor. Marka Türkiye'de pek bilinmese ve destek vermese de yurtdışında adını duyurmuş bir markadır.
Kutu içeriğinden de bahsedeyim, hiçbir şey yok :D Bir tek kablo çıkıyor o kadar. Kablosu örgü.
Tabii bunlar Blue switch versiyonu için geçerli. Silver aldığınızda değişebilecek şeyleri bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı