1.000 TL'ye Delux M800 Pro nasıldır?

• Konuyu başlatan tii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 475
Bütçe
1.000

tii

Kilopat
Makaleler
3
1.000 TL'ye alınabilecek kablosuz, yurtiçi daha uygun fare bulamadım. Bu fare hakkında bana bilgilendirmeler yaparsanız sevinirim. Beyaz olması zorunlu.

Örneğin yazılımı var mı? Makro ayarlanabiliyor mu?

1.000 TL'ye alınabilecek kablosuz, yurtiçi daha uygun fare bulamadım. Bu fare hakkında bana bilgilendirmeler yaparsanız sevinirim. Beyaz olması zorunlu.

Örneğin yazılımı var mı? Makro ayarlanabiliyor mu?
Öncelikle sensör olarak günümüzdeki en prof sensörlerden birisini kullanıyor. Shape olarak Viper Mini çakması, Switchleri yine son teknoloji sayılabilecek seviyede. Donanım olarak gayet güzel bir mouse, yazılım olarak ise yazılım desteği ve makro ayarlama desteği var ancak bu tarz mouselar genellikle aynı yazılımı kullanırlar sadece logo değişir yazılımdaki. Donanım olarak çok güçlü olmasına karşın malzeme kalitesi nasıldır bilemem. Bu tarz mouseların birbirinden ayrılmasını sağlayan şey malzeme kalitesidir. Dış kaplama kalitesi, skatez kalitesi, tuş hissiyatı, kutu içeriği, kutusundan çıkan alıcının kalitesi gibi. Bu fiyata göründüğü kadarıyla iyi bir mouse ancak malzeme kalitesini bilmediğim için net bir yorum yapamam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı