Çözüldü Windows 11'de güç planı seçeneklerinde sadece dengeli seçeneği var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

seloacar

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Windows 11'de güç planı seçeneğinde sadece dengeli var. İnterneten CMD'yi açarak kodları girdim ama yine de gelmedi sadece dengeli olarak duruyor ve değiştiremiyorum. CMD komutundan onaylıyor ama güç planı kısmında hiçbiri çıkmıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (7).png
    Ekran Görüntüsü (7).png
    94,6 KB · Görüntüleme: 14
Çözüm
NVIDIA ve Intel var.

Chipset sürücüsünü güncelleyin. CMD'yi yöneticii olarak çalıştırıp bu komutu denediniz mi?
Powercfg /setactive 8C5E7FDA-E8BF-4A96-9A85-A6E23A8C635C

Laptopun kendi yazılım uygulamasından performans modunda olduğundan emin olun.
Arkadaşlar merhaba, Windows 11'de güç planı seçeneğinde sadece dengeli var. İnterneten CMD'yi açarak kodları girdim ama yine de gelmedi sadece dengeli olarak duruyor ve değiştiremiyorum. CMD komutundan onaylıyor ama güç planı kısmında hiçbiri çıkmıyor.

Eğer laptop kullanıyorsan dengeli daha iyidir gerektiği yerde güç kullanır gerekmeyen yerde kendini kısar masaüstü ise CMD'yi yönetici olarak çalıştır bunu yaz powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61

Eğer laptop kullanıyorsan dengeli daha iyidir gerektiği yerde güç kullanır gerekmeyen yerde kendini kısar masaüstü ise CMD'yi yönetici olarak çalıştır bunu yaz powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61

Haklısınız ama ben de yapmak istedim ama kodu girmeme rağmen gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (8).png
    Ekran Görüntüsü (8).png
    388,6 KB · Görüntüleme: 11
Haklısınız ama ben de yapmak istedim ama kodu girmeme rağmen gözükmüyor.

Güç planı oluştur deyince gözükmüyor mu? Ya da Windows Mobility Center yazılımında gözükmüyor mu?

Edisyon Windows 11 Pro.
Sürüm 25H2.
Yüklenme tarihi ‎30.‎10.‎2025
İS derlemesi 26200.7171
Özellik Windows Özellik Deneyimi Paketi 1000.26100.265.0

Diğer dediğim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı