Hocam bunu beğenmiştim gayet. Fakat Hyperx'in Pulsefire 2 modeli de çok hoşuma gitti. Ona ne dersiniz?![]()
SteelSeries Prime+ Mouse
SteelSeries Prime+ Mouse SSM62490 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Arkadaşlar 1000 (+-250) TL civarı önerebileceğiniz mouse var mıdır? Elim orta-büyük boyutlarda. Genelde rekabetçi FPS oyunları oynuyorum. Kablolu olması tercihimdir.
Logitech G203 bence.
Logitech G102/G203 Lightsync neden tercih edilmemeli?
1.neden, sensör: Logitech G102 Lightsync ve G203 Lightsync mouselarda AM010 adında kötü bir sensör kullanılıyor, bu sensör 120IPS 20G değerlerine sahip, bu fareyi kullanan bir arkadaşım FPS oyunları da bu fare ile hızlı hareketler (flickler) yaptığınızda takılma yaşadığını söyledi. Bende mercury...www.technopat.net
G102 ve G203 Lightsync modellerde mercury sensör kullanılmıyor
Bildiğiniz üzere Logitech, G102 ve G203 Prodigy farelerinde Mercury sensör kullanıyor. Bu sensör PWM 3327'ye eşit veya daha iyi. Prodigy modellerde çift tıklama sorunu var, o yüzden önermiyorum/önermiyoruz. Lightsync modeller sözde Prodigy ile aynı ama problemlerden arındırılmış ve "10 kat daha...www.technopat.net
Logitech G203 Lightsync tekerleği yukarı aşağı basıyor
Selamlar, bu sene kışın Logitech G203 Lightsync modelini almıştım. Gayet sorunsuz kullanıyordum ve çok güzel bir mousedı fakat şu sıralar tekerlek sorun çıkarmaya başladı. Mesela aşağı kaydırırken anlık yukarı kaydırıyor. Ben bunu garantiye yollarsam kabul ederler mi? Ve garanti süreci ne kadar...www.technopat.net
Hocam bunu beğenmiştim gayet. Fakat HyperX'in PulseFire 2 modeli de çok hoşuma gitti. Ona ne dersiniz?
Ben niye hiçbir sorun yaşamıyorum oyun oynarken, belki de fazla zorlamıyorum fareyi. Neyse.
Hocam bunu beğenmiştim gayet. Fakat HyperX'in PulseFire 2 modeli de çok hoşuma gitti. Ona ne dersiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.