Populistlik ve marka seviciliği yaptığı zaman iyi bir şey yaptığını zannediyor. Arkadaşa kızmıyorum polemik yapmak gibi bir niyetim yok özgür bir forum herkes istediğini önerebilir fakat zorlaması anlamsız ben zaten kullandım logitech F modellerini.
Logitech olmasın diyorsunuz. Yıllardır piyasada olan bir markayı önermiyorsunuz. Gidiyorsunuz Temudan çin malı bir marka öneriyorsunuz. Belki adam 1 ay kargo beklemek istemiyor. Ek olarak başka ğrün bilmediğim için, deneyimleme fırsatım olduğuu için f710 önerdim fiyatları da 900-1 iken en düşük 1250 olmuş yuh artık diyorum.
Bu paraya daha iyileri var demeye çalışıyor atıyorum a markası telefon alıyorsun dokunmatik yok b markası telefon alıyorsun dokunmatik var fiyatları da hemen hemen aynı hangisini alırdın?
Aga bu arada saatlerce temuyu araştırdım ettim cartcurt 29 dolar ürün alıpta ücretsiz kargo ile gümrüğe takılan bile olmuş. Beklemek sorun değil su gibi geçer ama o kadar bekleyip gümrüğe takılacak para iadesi alamıcam cartcurt cidden sıkıntı. Trde satılan bir tık kullanılabilir bir ürün önersen fena olmazdı.