1.000 TL'ye kadar PC için gamepad öneri

Populistlik ve marka seviciliği yaptığı zaman iyi bir şey yaptığını zannediyor. Arkadaşa kızmıyorum polemik yapmak gibi bir niyetim yok özgür bir forum herkes istediğini önerebilir fakat zorlaması anlamsız ben zaten kullandım logitech F modellerini.
Konuyu iPhone’a falan getirdi anlayamadım arkadaşın derdini. Soruna gelecek olursak alabilirsin bu paraya alacağın en iyi kol olur.

Logitech olmasın diyorsunuz. Yıllardır piyasada olan bir markayı önermiyorsunuz. Gidiyorsunuz Temudan çin malı bir marka öneriyorsunuz. Belki adam 1 ay kargo beklemek istemiyor. Ek olarak başka ğrün bilmediğim için, deneyimleme fırsatım olduğuu için f710 önerdim fiyatları da 900-1 iken en düşük 1250 olmuş yuh artık diyorum.
Yurt dışından ürünler genelde 10 gün içinde geliyor. Konunun sahibi logitech olmamasını istemiş dostum.

Şimdi ilk öncelikle bir üründe bir özelliğin olmaması onu sorunlu yapmaz çok azıcık ölü bölgesi var yok denecek kadar az.
Bu 3000’e klavye alıp anti ghosting yok ama bu onu sorunlu yapmaz demek gibi bir şey.

Fiyatına göre berbat bir kol olduğunu kabul etmek bu kadar zor değil dostum. Almışsın kullan ama kabul et

Şimdi ilk öncelikle bir üründe bir özelliğin olmaması onu sorunlu yapmaz çok azıcık ölü bölgesi var yok denecek kadar az.

Bu paraya daha iyileri var demeye çalışıyor atıyorum a markası telefon alıyorsun dokunmatik yok b markası telefon alıyorsun dokunmatik var fiyatları da hemen hemen aynı hangisini alırdın?

Bu 3000'e klavye alıp Anti-Ghosting yok ama bu onu sorunlu yapmaz demek gibi bir şey.

Fiyatına göre berbat bir kol olduğunu kabul etmek bu kadar zor değil dostum. Almışsın kullan ama kabul et

Sorunlu dediniz bende sorunlarını merak ettim :D fiyatını hak etmiyor deseydiniz okey bende zaten değiştirmeyi düşünüyorum hocam Xbox kolu alacam.

Sorunlu dediniz bende sorunlarını merak ettim :D fiyatını hak etmiyor deseydiniz okey bende zaten değiştirmeyi düşünüyorum hocam Xbox kolu alacam.
Xbox kolu da haketmiyor fiyatını. Attığım kol xbox kolundan daha iyi.

Onda da hall effect yok. Şaka gibi ama pilli.

%100 konsol vergisi ile bir kol kendine bir kol devlet babaya🫣🫵

Devlet bazen, devlet bazen.. 1 tane de kendine alır
1733962734990.png

Aga bu arada saatlerce temuyu araştırdım ettim cartcurt 29 dolar ürün alıpta ücretsiz kargo ile gümrüğe takılan bile olmuş. Beklemek sorun değil su gibi geçer ama o kadar bekleyip gümrüğe takılacak para iadesi alamıcam cartcurt cidden sıkıntı. Trde satılan bir tık kullanılabilir bir ürün önersen fena olmazdı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı