Var mıdır bu fiyatlara siyah mekanik klavye bilmiyorum ama %60 olması kötü mü iyi mi bilmiyorum çünkü genelde sesli harfler olmuyor, İngilizce bir klavye oluyor.
İngilizce var hocam.
O çok sıkıntı ya saçma sapan noktalama işaretleri var hocam.
![]()
Havit Gamenote KB884L Rgb Mekanik Türkçe Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Brown Switch - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote KB884L Rgb Mekanik Türkçe Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Brown Switch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Parolapara ilk sipariş cashback ile alırsan 780₺
Hocam hayırlı günler iyi bayramlar. Eğer ingilizce klavye istemezsen GAMEPOWER Overlord TKL tavsiye ederim. Switch seçeneğine göre fiyat değişebilir. Ben brown switch kullanıyorum soru sormak istersen buralardayım.Var mıdır bu fiyatlara siyah mekanik klavye bilmiyorum ama %60 olması kötü mü iyi mi bilmiyorum çünkü genelde sesli harfler olmuyor, İngilizce bir klavye oluyor.
Hocam hayırlı günler iyi bayramlar. Eğer İngilizce klavye istemezsen Gamepower Overlord TKL tavsiye ederim. Switch seçeneğine göre fiyat değişebilir. Ben brown switch kullanıyorum soru sormak istersen buralardayım.
Evet hocam ürün Blue switchİyi bayramlar hocam. Hemen bakıyorum klavyeye.
![]()
Gamepower Overlord 60m Mekanik Mavi Switch Türkçe Q 88 Tuş Usb Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Overlord 60m Mekanik Mavi Switch Türkçe Q 88 Tuş Usb Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu mu?
Ürün her zaman ki gibi çin made in’li üstüne logo basılan tarzdan. 21 Mart 2023 tarihinde satın almışım hala kullanıyorum. Bana göre f/p’dirİyi bayramlar hocam. Hemen bakıyorum klavyeye.
![]()
Gamepower Overlord 60m Mekanik Mavi Switch Türkçe Q 88 Tuş Usb Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Overlord 60m Mekanik Mavi Switch Türkçe Q 88 Tuş Usb Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.