1.000 TL'ye mikrofonu iyi Bluetooth kulaklık önerisi

EfeAkkaya

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Meslek
Yazılım Ve Donanım(Öğrenci)
Bir tanıdık alacak 1.000 TL bütçesi var şarjının en az 20-30saat gitmesi lazım ve en önemlisi mikrofonun iyi olması lazım açık alanda sipariş falan alırken ihtiyacı oluyor yardımcı olursanız sevinirim.

Bir tanıdık alacak 1.000 TL bütçesi var şarjının en az 20-30saat gitmesi lazım ve en önemlisi mikrofonun iyi olması lazım açık alanda sipariş falan alırken ihtiyacı oluyor yardımcı olursanız sevinirim.

QCY H3 1600TL'ye aldım ben 60 saat kullanabiliyosun ama sanırım şu an stoku yok 1000TL'ye alabilecegin pek mikrofonu iyi yok sanırım QCY H2, Philips TAH4205BK, Alınabilir Kulak içi olarak

Bütçeyi aşabilir QCY H3 mikrofonu nasıldır.

Çok iyi sesin o kadar iyi iletiyor ki istersen sesli bir ortamda ol gürültüyü önleme özelligi sayesinde sesin çok net gidiyor

Çok iyi sesin o kadar iyi iletiyor ki istersen sesli bir ortamda ol gürültüyü önleme özelligi sayesinde sesin çok net gidiyor

Stoğunu bekleyebilirsin istersen ben göremedim stokta şu an

Çok iyi sesin o kadar iyi iletiyor ki istersen sesli bir ortamda ol gürültüyü önleme özelligi sayesinde sesin çok net gidiyor.

Stokunu bekleyebilirsin istersen ben göremedim stokta şu an.

Kanka yazmayı unutmuşum kulak içi lazım zaten dediğin modelin stoku yok bekler mi bilmiyorum.

@333542 hocam bu iyi midir bunu düşünüyoruz.

@333542 hocam bu iyi midir bunu düşünüyoruz.

Herhangi bir model görünmüyor hocam

QCY H3 1600TL'ye aldım ben 60 saat kullanabiliyosun ama sanırım şu an stoku yok 1000TL'ye alabilecegin pek mikrofonu iyi yok sanırım QCY H2, Philips TAH4205BK, Alınabilir Kulak içi olarak

QCY H3 demişim H4 olacaktı pardon

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı