1.000TL'ye oyun kolu önerisi

yıl1984

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, FIFA ve F1 gibi oyunlar oynamak için oyun kolu arayışındayım. Bütçem 1000 TL civarında.

Arkadaşlar merhaba, FIFA ve F1 gibi oyunlar oynamak için oyun kolu arayışındayım. Bütçem 1000 TL civarında.
Hazır indirim varken bir şey almak istiyorum.

Son düzenleme:
Link atma şansınız var mı?

Fosil denecek kadar eskidi o kollar hocam. AliExpress'ten gamepad indirimlerini kovalayın derim. 10gün önce 480TL'ye bu kolu almıştım.
Arada bir oluyor böyle büyük indirimler.
Tr üzerinden alabileceğim bir ürün önerir misiniz?

Hocam hala arayış içerisindeyim.
Dediğim gibi TR'de sıfır olarak F710'dan başka kol alamazsınız. 2.elde 8BitDo Ultimate kollar var eğer yaşadığınız yere yakın bulursanız alın bence, zaten ilanların yarısı Çin'den alınıp satılmak için koyulmuş.
Kaan hocamın da satışta ürünü var, kol gayet güzel Xbox orijinal koluyla yarışıp kazanacak kadar iyi bir kol.

Dediğim gibi TR'de sıfır olarak F710'dan başka kol alamazsınız. 2.elde 8BitDo Ultimate kollar var eğer yaşadığınız yere yakın bulursanız alın bence, zaten ilanların yarısı Çin'den alınıp satılmak için koyulmuş.
Kaan hocamın da satışta ürünü var, kol gayet güzel Xbox orijinal koluyla yarışıp kazanacak kadar iyi bir kol.
Hocam 2. el almak istemiyorum dediğiniz kol harici bir şey önerirseniz sevinirim. F710 almayı düşünüyorum ama indirim beklemekle alakalı kararsızım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı