DNS çalışıyormuş fakat sadece kullandığım bilgisayarın Chrome tarayıcısında çalışmıyor. Telefonumda çalışıyor, aynı internete bağlı olan diğer bilgisayarda çalışıyor fakat benim kullandığım bilgisayarın Chrome tarayıcısında çalışmıyor. Ancak Opera ve Edge'de denedim onlarda çalışıyor. Chrome durduk yere bozulmuş, nasıl çözebilirim sizce?8.8.8.8 8.8.0.0'ı kullanabilirsin Google'ın DNS sunucusu.
DNS çalışıyormuş fakat sadece kullandığım bilgisayarın Chrome tarayıcısında çalışmıyor. Telefonumda çalışıyor, aynı internete bağlı olan diğer bilgisayarda çalışıyor fakat benim kullandığım bilgisayarın Chrome tarayıcısında çalışmıyor. Ancak Opera ve Edge'de denedim onlarda çalışıyor. Chrome durduk yere bozulmuş, nasıl çözebilirim sizce?
Chrome'dan bu ayarı açarak deneyeceğim ancak açamıyorum böyle bir uyarı yazıyor. Ebeveyn denetimlerini nasıl kapatabilirim? Eki Görüntüle 2278112
Ayrıca VPN, WARP vb. servisler ile girebiliyorum zaten ancak dns büyük rahatlıktı ve hız düşmesi de olmuyordu.
Arkadaşlar başka tarayıcılarda denedim Opera ve Edge'de 1.1.1.1 DNS çalışıyor. Hatta aynı internete bağlı başka bir bilgisayarda denedim onda Chrome'da da DNS çalışıyor, İnstagrama falan giriyor yani. Ama sadece benim bilgisayarımdaki Chrome tarayıcısında 1.1.1.1 DNS işe yaramıyor. Nasıl çözerim, daha düne kadar sorun yoktu.
Arkadaşlar sorunu çözdüm, Parental Controls yani Ebeveyn Kontrolü açılmış Windows'da. Nasıl açıldı bilmiyorum ama sanırım Kaspersky açmış olmalı. Her neyse sorunu nasıl çözdüğüme geleyim.DNS çalışıyormuş fakat sadece kullandığım bilgisayarın Chrome tarayıcısında çalışmıyor. Telefonumda çalışıyor, aynı internete bağlı olan diğer bilgisayarda çalışıyor fakat benim kullandığım bilgisayarın Chrome tarayıcısında çalışmıyor. Ancak Opera ve Edge'de denedim onlarda çalışıyor. Chrome durduk yere bozulmuş, nasıl çözebilirim sizce?
Bunu yazmaya gelmiştim ki siz de bulmuşsunuz. Windows 10 kullananlar da Chrome'un ayarlarından yapabilirler.Windows 11 kullananlar için çözümü böyle buldum.
Ağ ve internet ayarlarına girin Wi-Fi kullananlar için Wi-Fi'ya tıklıyorsunuz ve kendi wifinizin özelliklerine giriyorsunuz IP ataması var düzenleye tıklıyorsunuz daha sonrasında IPv4 adresini açın ve DNS'e görseldeki rakamları yazın ve kesinlikle HTTPS üzerinden DNS açın ve otomatik şablonu seçin Ethernet üzerinden kullananlar ise ağ ve internet ayarlarından Ethernet'i seçecek ve devamını Wi-Fi'de söylediklerimin aynısını yapacak.
Eki Görüntüle 2279725
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.