1.1.1.1 tam olarak ne işe yarar?

Eğer derdin güvenlik ise VPN hiç bulaşma.Çünkü dünya üzerinde log -yani kullanıcı geçmişi- tutmayan VPN servisi yoktur.Çünkü bu sanal alemde alemde her türlü olumsuzluklar olabilir veya çok büyük suçlar meydana gelebilir.O nedenle VPN hizmetini sağlayan firma log tutmazsa eğer çok büyük problemler meydana gelebilir.O nedenle VPN'e güvenlik konusunda güvenilemez ancak yasaklı siteler için kullanışlı bir aparat.
Yani temelinde güvenli ve hayalet kalmak istiyorum haricinde suç işleme gibi bir olayım yok o yüzden log tutulması beni etkilemez pek.

Yani temelinde güvenli ve hayalet kalmak istiyorum haricinde suç işleme gibi bir olayım yok o yüzden log tutulması beni etkilemez pek.
O halde kullan yalnız ping artacaktır. Devlet büyüklerine falan da söveyim deme hem Telekom kendisi ağını izlemek için casus yazılım kullanıyor hem de TC'nin yurtdışından getirdiği sistemler bırak VPN'i HTTPS protokollerini bile tanımazlar.😄

O halde kullan yalnız ping artacaktır. Devlet büyüklerine falan da söveyim deme hem Telekom kendisi ağını izlemek için casus yazılım kullanıyor hem de TC'nin yurtdışından getirdiği sistemler bırak VPN'i HTTPS protokollerini bile tanımazlar.😄
Tamamdır herkese teşekkür ederim.

roblox veya dc ve başka sitelerle girmek için kullalan bir şeyeldir ben roblox ve dc kuladığım bir ugulama

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı