1.1 milyon TL 2013 manuel Leon'a verilir mi?

fiestalara bakmaya başladım bakalım bu gidişle bütün araçların paket model ne varsa öğreneceğiz gibi :D
Ya bi araç atayım sana, alabileceğin en dolu arabalardan biri. Gözünü korkutmasın 98 model arabam var bakımını yaptığın sürece bişey olmuyor. Volvo motorlu benim araç da.

Her aracın alıcısı vardır bizde 1.6 Honda Civic var FD6 70k km kaç kere 1.2m teklif ettiler satmadı babam araçta çızık bile yok.

O hataya ben düştüm başkasını da düşürmem. O kadar çıkmışken 12-13 yaşında araba almak hiç mantıklı değil. Kilometresi istediği kadar düşük olsun plastik ömrü ve metal yorgunluğu oluyor ve mutlaka arızalar meydana geliyor. Gidin 2-3 yaşında temiz araba alın.

Bu arada plastik ömründen kastım sadece iç aksamlar ve TRIM sesleri değil. Motor ve şanzıman kulakları, travers takozları, arkadan itişli olacaksa diferensiyel kulakları her şeyden ses gelmeye başlıyor. Benim canım çok yandı bu konuda umuyorum başkasının yanmaz.
Kesinlikle katiliyorum, bu butceleri 12 senelik Leon'a verecegime Clio'yu alirim mis gibi binerim, bu verilen paralar riske atilacak paralar degil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı