1.100 TL bütçe oyun için kablolu mouse önerisi

Baktım hocam ilk defa kronik almayın yazılmamış ya da ben denk gelemedim daha. Başka öneriler varsa onlara da bakacağım şu an bu aklımda teşekkür ederim.
Kullanımı çok güzel ancak tasarım olarak, malzeme olarak kaliteli değil. O açıdan hatalı, sorunlu bir model olmasa da malzeme kalitesi olarak iyi bir şey beklemeyin. Fiyat performans bir ürün.

Baktım hocam ilk defa kronik almayın yazılmamış ya da ben denk gelemedim daha. Başka öneriler varsa onlara da bakacağım şu an bu aklımda teşekkür ederim.

Eğer kablolu alınacak mouse bulamazsam dediğin gibi bütçeyi biraz daha arttırıp o şekilde hareket ederim. Kablosuz olarak FuryLevel Z1 mi VXE R1 mi iyidir peki bilgin var mı ?
FuryLevel Z1 tıklama ömrü fazla ve hafiftir. Ama VXE R1 ile nasıl kapışır bilemem. Tercih sizin burada.

Kullanımı çok güzel ancak tasarım olarak, malzeme olarak kaliteli değil. O açıdan hatalı, sorunlu bir model olmasa da malzeme kalitesi olarak iyi bir şey beklemeyin. Fiyat performans bir ürün.
Hocam en uyguna burda buldum alıyorum. Sana zahmet bi inceler misin alınır mı burdan?

Eğer kablolu alınacak mouse bulamazsam dediğin gibi bütçeyi biraz daha arttırıp o şekilde hareket ederim. Kablosuz olarak furylevel Z1 mi VXE R1 mi iyidir peki bilgin var mı?

VXE R1 ve Razer'larda kronik scroll olabiliyor ama garntiyle rahat kurtariyor
Fury'nin kullandığı şeyler ne mousedeki bileşenler atsana bi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı