1-2 bin TL'ye PC için gamepad önerisi

yex_emre

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam, PC için gamepad arıyorum. İlk defa gamepad kullanacağım, çok anlamam ama denemek istiyorum.

Aradığım özellikler.

-Kablosuz
-Gecikmesi az.

Başka ne istenebilir bilmiyorum. Bütçe belirtmiyorum ama gelip 10'klık bir şey de atmayın. Ama ortalama 1-2K diyebilirim. DualShock 4 gözüme iyi geldi ama PC için uygun mu bilmiyorum. Ya da biraz daha biriktirip DualSense mi alayım? Şimdiden teşekkürler. (başka öneriniz varsa onlarda olur.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, PC için gamepad arıyorum. İlk defa gamepad kullanacağım, çok anlamam ama denemek istiyorum.

Aradığım özellikler.

-Kablosuz
-Gecikmesi az.

Başka ne istenebilir bilmiyorum. Bütçe belirtmiyorum ama gelip 10'klık bir şey de atmayın. Ama ortalama 1-2K diyebilirim. DualShock 4 gözüme iyi geldi ama PC için uygun mu bilmiyorum. Ya da biraz daha biriktirip DualSense mi alayım? Şimdiden teşekkürler. (başka öneriniz varsa onlarda olur.)

Xbox 9.Nesil 2000-2100'lü fiyatlara bulunabiliyor.

Bende doubleshock var işimi görüyor : D

Aradığım özellikler.

-Kablosuz
-Gecikmesi az.

DualSense şahsen beğenmiyorum çok ağır hem 2.5k gerek yok DualShock al geç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı