1-2 yıl taksit ödeyerek iPhone XR almak mantıklı mıdır?

Hocam annelerin her zaman bir bildiği vardır ki o parayı alıyordur. Siz bence 2 sene taksitle iphone 11 alın.
Tamamdır hocam. Bakacağım. Tabii izin verirlerse. 3000TL'lik telefona babam oha demişti. 😀
Eğer laptopun, kulaklığın varsa onunla uyumlu al gidip iPhone alırsın sonra Huawei freebuds 3 almak istersin sonra sıkıntı olur özelliklerinin hepsi çalışmıyor IOS'da mesela.
Çok da istemem zaten alırsam AirPods alırım.

Hocam annelerin her zaman bir bildiği vardır ki o parayı alıyordur.
Yok hocam ablam ile annem alıyor kıyafet alıyorlar 😀 . Ablam da meslek sahibi olunca 2 bin tl verecek.
Hocam tam olarak nakit ne kadar verebilirsiniz?

Hocam oha diyor da zaten 300 TL size verilse gene taksitle alabilirsiniz. Taksiti 350 400 olan 11 var.
Hocam şu an 3500TL cüzdanımda var her ay 300TL yatıyor desek 1.5-2 yıl taksitle maksimum 8000-9000TL'lik telefon alabilirim mükemmel ekonomimiz sayesinde.
Benim fikrime göre 2 yıl taksit vermek çok saçma 1 yıl olabilir ama 2 yıl hem seni zorlar hem de her ay 300-400 bir telefona vermek saçma. Huawei, Xiaomi önerebilirim aynı işi görecek.
Hocam doğru da iPhone bu şimdi adı yeter. 😀

Yok hocam ablam ile annem alıyor kıyafet alıyorlar 😀. Ablam da meslek sahibi olunca 2 bin TL verecek.

Hocam şu an 3500TL cüzdanımda var her ay 300TL yatıyor desek 1.5-2 yıl taksitle maksimum 8000-9000TL'lik telefon alabilirim mükemmel ekonomimiz sayesinde.

Hocam doğru da iPhone bu şimdi adı yeter. 😀

iPhone almaktansa daha ucuz bir şeyler bularak yanında kablosuz kulaklık, akıllı saat edinebilirsin daha iyi olur ama yine de tercih senin.

Reyis telefondan beklediğin nedir? alınca seni mutlu etmiyecek hatta ne kadar fazla kullanırsan o kadar mutsuz eder. Onun yerine bi airpods yanına gitar kitap, tatil yani demek istediğim kendine yatırım

Reyis telefondan beklediğin nedir? alınca seni mutlu etmiyecek hatta ne kadar fazla kullanırsan o kadar mutsuz eder. Onun yerine bi airpods yanına gitar kitap, tatil yani demek istediğim kendine yatırım
Hocam uzun vadede telefon kasmasın zaten lisede çok oyun oynamam fakat Pubg Mobile 1-1.5 saat aralıksız güzel oynatırsa iyi olur klasik uygulamalar İnstagram Whatsapp bunlara girerim kamera iyi olsa güzel olur fakat çok fotoğraf çekmem. Xiomi Redmi Note 9 Pro düşünüyordum fakat iPhone içimde bir uhde olarak kaldı. Bizim aile iPhone kullanıyor benim de alasım var açıkcası.

Adı var diye kullanımı değişmiyor. Acilen ülke olarak marka takıntısından kurtulmamız gerektiğini düşünüyorum. Onun dışında telefonu kullanma amacına göre alman daha ekonomik ve uygun olur. Gidip adı var diye cebinizi zorlayacak ürün almayın. Ülke ekonomisi belli, ileride ne olacağı belli değil.

Adı var diye kullanımı değişmiyor. Acilen ülke olarak marka takıntısından kurtulmamız gerektiğini düşünüyorum. Onun dışında telefonu kullanma amacına göre alman daha ekonomik ve uygun olur. Gidip adı var diye cebinizi zorlayacak ürün almayın. Ülke ekonomisi belli, ileride ne olacağı belli değil.
Hocam aslında cebimi zorlamaz taksit taksit ödesem fakat dediğiniz gibi biraz marka takıntım var gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı