1.200 TL klavye önerisi

Bütçe
800-1300
O kadar gürültü çıkardıklarını sanmıyorum ben de Blue Switch kullanıyorum kulaklığı takınca ben bile duymuyorum sesini.

Anladım hocam çok kararsız kaldım bluemi Red mi brown mu? Hepsi çok güzel ama mavi Switch alırsam Logitech G513 alacağım onun Switch'leri gx blueydi sanırsam pek bir bilgim yok klavyelerden sizce ne almalıyım
Hocam yurt dışı beklerim derseniz bence keychron alın. Harika hissiyatları var kodlama falan için.

Bu klavye çok güzelmişte stokta yok işte.

Anladım hocam çok kararsız kaldım bluemi Red mi brown mu? Hepsi çok güzel ama mavi Switch alırsam Logitech G513 alacağım onun Switch'leri gx blueydi sanırsam pek bir bilgim yok klavyelerden sizce ne almalıyım
Hocam ben de switchlerinden pek anlayan bir insan değilim. Ben siz yazılımcıyım falan kod yazıyorum dediğiniz için Keychron dedim. Hem kompakt seviyorsanız daha alası yok. Bence internetten ses karşılaştırmalarına bir bakın bu sese dayanabiliyor muyum diye ona göre alın. Yoksa 1000 tl verdikten sonra switch farkı yok bence Optik almadıktan sonra.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı