1.200 TL Nvidia Ekran Kartı Tavsiyesi

Benimde zaten konum var hocam.

DDU ile güvenlik mod ile sürücüyü kaldırıp daha sonra sürücüyü kurmayı evet denedim. Hatta sürücüyü demeyeyim AMD sitesinde en eski ve en yeni olmak üzere tüm sürücüleri denedim.
Üreticinin kendi sitesinden indirip denedin mi sürücüyü? Halen bunlara rağmen hata veriyorsa ümidini kes derim.

Hani yaptığım hareket doğru olmayabilir fakat 1000 lira gibi bir ücret ödeyip böyle bir yazılım hatası almak beni sinirlendirdi. Maddi durumum neticesinde alabildiğim, ödeyebildiğim üst limit buydu ve sorun yaşamak beni kızdırdı.
Üreticinin kendi sitesinden indirip denedin mi sürücüyü? Halen bunlara rağmen hata veriyorsa ümidini kes derim.
Denedik hocam denedik.

Yazılımı bilmem şu yazılım ile kaldırın tekrar yükleyin tarzında bir şey demiştiniz. Şöyle örnek vereyim kartım ilk geldiğinde sonuç olarak içersinde biz yazılım yoktu. Ben yükledim ve 3 gün sorunsuz çalıştı sonra hatayı verdi. Dediğiniz yolu izlesem yine 3 gün sonra aynı hatayı alacaktım. Her 3 günde bir siz olsanız bununla uğraşır mıydınız? Oyun oynarken ya da sunulan çözüm sonrası ekran gidecek korkusu ile oyun oynamak nedir bilir misiniz siz? )

Hocam sorun yazılımsal. Bugün itibari ile iade için geri yolladım. İşlemcim i5 4460

Denedik hocam ciddi anlamda denemediğimiz şey kalmadı. Boş laf olsun diye dememiştim onu
İşte çöpe at boş yere demiyorum Şaka bir yana başka işletim sistemlerini dene bakalım ne olacak?

İşte çöpe at boş yere demiyorum Şaka bir yana başka işletim sistemlerini dene bakalım ne olacak?
Yabancı forumlarda windows 7 nin sorunu ortadan kaldırdığını ifade edenler olmuş, bazı insanlar da sorun devam ediyor denedim tarzı şeyler yazmış. Ben denemedim o yüzden imkanım da yoktu formata açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…