Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Normalde param Snowman X6+arctic MX-4'e de yetiyor ancak paramın hepsini harcamak istemiyorum. Sizce şu ürün 1.275v 4.5 GHz için yeterli mi?
Görünüşü gayet güzel. Mavi olması can sıkıcı ancak sorun sayılmaz. Hem SilverStone olduğundan fanının Snowman'den daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Bu da sessizlik demek. Kullanan var mı?
Termal macun için aklımda şu vardı ama 1.5 gr olduğunu öğrenince soğudum:
www.vatanbilgisayar.com
Termal macun+işlemci soğutucu için maksimum 220 lira falan bütçem var. Sessiz olması önemli. Yani stok soğutucu sesinde olsa yeterli.
1.275v kaldıramazsa 1.2v olarak da baz alabilirsiniz. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
www.teknobiyotik.com
Görünüşü gayet güzel. Mavi olması can sıkıcı ancak sorun sayılmaz. Hem SilverStone olduğundan fanının Snowman'den daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Bu da sessizlik demek. Kullanan var mı?
Termal macun için aklımda şu vardı ama 1.5 gr olduğunu öğrenince soğudum:
ZALMAN ZM-STC8 Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ZM-STC8 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN ZM-STC8 Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, ZM-STC8 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Termal macun+işlemci soğutucu için maksimum 220 lira falan bütçem var. Sessiz olması önemli. Yani stok soğutucu sesinde olsa yeterli.
1.275v kaldıramazsa 1.2v olarak da baz alabilirsiniz. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

SilverStone KR03 Intel & AMD Uyumlu, 9cm Mavi Led Fanlı, Kule Tipi İşlemci Soğutucu (SST-KR03) | Teknobiyotik
Silverstone AR01 12cm Fanlı Inte Paket İçeriği SilverStone KR03 İşlemci Soğutucu 1 x 92mm Silverstone Mavi Ledli Fan Metal Vidalar Vida Yuvaları Intel/AMD Bağlantı Aparatları Termal Macun Teknik Özellikler...