1.3 milyon TL araba önerisi

Octavia 1.0 e-tec var. Güzele benziyor hibrit nasıl hiç bilmiyorum.

Konfor.
Tam hybrid degil, elektrik destekli motor oluyor, 1.0 turbo motorlar bir tik daha kisa omurludur ama o motor elektrik destekli oldugundan dolayi sorun olacagini sanmiyorum, kisa omurlu derken de 100.000 gormeden gider diye bir durum yok ama diger motorlara gore bir tik daha gerideler.

Yok hocam.

https://shbd.io/s/dufvFzSO bunun gibi çok var hatasız olanlarda.
157.000km de bir araba benim kisisel tercihim olarak almazdim, diger tarafta sifir gibi Octavia araclar varken. Passat ayarinda bir arac istiyorsaniz daha temiz SuperB bulabilirsiniz.

Tam hybrid degil, elektrik destekli motor oluyor, 1.0 Turbo motorlar bir tik daha kisa omurludur ama o motor elektrik destekli oldugundan dolayi sorun olacagini sanmiyorum, kisa omurlu derken de 100.000 gormeden gider diye bir durum yok ama diger motorlara gore bir tik daha gerideler.

157.000km de bir araba benim kisisel tercihim olarak almazdim, diger tarafta sifir gibi Octavia araclar varken. Passat ayarinda bir arac istiyorsaniz daha temiz SuperB bulabilirsiniz.

157 bin çok değilki şu anki arabam h kasa astra dizel 265 binde dizel motorlar daha sağlam değil mi?

Dönüşüm diye böyle Passat'lara bakmayın. 112 binde aldım 165 binde sattım. DSG şanzımanlı bir araç alıyorsanız kilometre önemli. 165 bine geldiğinde arabanın yorulduğunu hissettim, bir zaman sonra da 120 HP 1.6 sizi tatmin etmeyecektir. Km düşük ve başınızı ağrıtmayacak bir Passat bakın, orijinalden şaşmayın.

157 bin çok değilki şu anki arabam h kasa astra dizel 265 binde dizel motorlar daha sağlam değil mi?
Dizel motorlar benzinlilere gore daha saglam midir, o duruma gore degisiyor motora gore. 157.000 fazla degil ama ayni butceye daha dusuk SuperB varken bence SuperB daha mantikli. 90.000 km'de SuperB bulunursa super.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı