1.3M'ye kadar araç önerisi

Bayiler 150.000Km garanti veriyorlar yani 150.000Km'ye kadar normal şartlarda dayanması lazım fakat çevremde 50.000Km'de trigeri kopanları duyuyorum.
Türkiye şartlarında sanırım triger setini sorun çıkmazsa 90.000km de değiştirilebilir diye düşünüyorum.
Kayış bu sonuçta o kadar yüksek maliyetler değil. Önemli olan piston ve diğer motor bileşenlerinin dayanımı.
508, Grandland kadar ağır bir araç. 1.2T bu araçlara performans sunmuyor. Eğer öyle bir beklentiniz varsa önermiyorum açıkçası. 4 kişi çakılı, bagaj dolu İstanbul-Rize yolculuğumuz yorucu geçti. Yokuşlarda bayılmalar, turbo basıncının aşırı düşmesi falan can sıkıcı olmuştu.
Şehir içi için memnunuz ama uzun yol için kesinlikle alınmaz.
Dizel olan motor seçenekleri nasıl peki çünkü araç çok hoşuma gidiyor Passat almaktansa bu aracı düşünüyorum.

Dizel olan motor seçenekleri nasıl peki çünkü araç çok hoşuma gidiyor Passat almaktansa bu aracı düşünüyorum.

Partikül ve enjektör sorunlarından dolayı dizel araçlara artık pek sıcak bakmıyorum.
En kısa süre içerisinde de araç filomuzdaki bütün dizel araçları kaldırıp benzinli araçlara geçmeyi istiyoruz. Maalesef dizel araçların maliyetleri ve sorunları çok olmaya başladı.

Renault ve Alfa Romeo alınır diğer markaların sorunları daha fazla genel olarak ve kalitesiz Japon ve alman dışına çıkmamak lazım genel olarak bakıldığında.

Renault parça açısından sıkıntı çekmezsin :) ama mekanik ve kaporta olarak uğraşılmaz bir marka ve hiçbir arabası fiyatının ederi değil örneğin 700 800'e Clio alacağıma BMW HONDA AUDİ alır binerim.

Japon markalarından şaşmayın derim. Yok başka istiyorum derseniz uzak durmanız gereken markalar
Alfa Romeo
Citroen
Dacia
Fiat
Peugeot
Renault
Bu yoruma katılmıyorum,

Alfa Romeo temizini bulursanız ve şehrinizde ustası varsa asla sizi üzmez. (156 kullanıcısıyım ve 156'nın konforu bir çok yeni arabada yok.)
Renault en çok piyasası olan ve modeline göre de elinizden çıkarmanız en kolay markalardan birisidir. Eskiden 1.5 Clio'm vardı, dizel otomatik. Bakımdan bakıma usta görürdüm ve sağlam motorlardan biridir kendisi. Şuan ki 1.3 TCE motorları da iyimiş, ustamın yalancısıyım tabi.
Bir de ustası çok var bu markanın.

Şuan İx35'im var otomatik. Güzel ama yeminlen Alfa'mın konforunun yarısı onda yok. Eşim otomatik Suv istedi diye almışık İx35'i. 156 bekarlıktan kalma. Satmaya kıyamadım ara ara kullanıyorum. Çok keyifli bir arabadır.

Japon'da Honda Accord en sorunsuz arabalardan biridir. Düşük Km Civic'lerde üzmez insanı.
Genel olarak Japon grubu Avrupa'ya göre daha sorunsuz oluyor. Tabi bu demek değil ki japon dışı çöptür..

1,3 M'e kadar Suv olarak Tuscon öneririm. On numara araç.

Bu yoruma katılmıyorum,

Alfa Romeo temizini bulursanız ve şehrinizde ustası varsa asla sizi üzmez. (156 kullanıcısıyım ve 156'nın konforu bir çok yeni arabada yok.)
Renault en çok piyasası olan ve modeline göre de elinizden çıkarmanız en kolay markalardan birisidir. Eskiden 1.5 Clio'm vardı, dizel otomatik. Bakımdan bakıma usta görürdüm ve sağlam motorlardan biridir kendisi. Şuan ki 1.3 TCE motorları da iyimiş, ustamın yalancısıyım tabi.
Bir de ustası çok var bu markanın.

Şuan İx35'im var otomatik. Güzel ama yeminlen Alfa'mın konforunun yarısı onda yok. Eşim otomatik Suv istedi diye almışık İx35'i. 156 bekarlıktan kalma. Satmaya kıyamadım ara ara kullanıyorum. Çok keyifli bir arabadır.

Japon'da Honda Accord en sorunsuz arabalardan biridir. Düşük Km Civic'lerde üzmez insanı.
Genel olarak Japon grubu Avrupa'ya göre daha sorunsuz oluyor. Tabi bu demek değil ki japon dışı çöptür..

1,3 M'e kadar Suv olarak Tuscon öneririm. On numara araç.
Ailem yeni 0 Tuscon aldı. Oldukça güzel her türlü fonksiyonu vs var konforlu da aynı zamanda ama pek SUV kullanmak istemiyorum nedense. Ufak araçlar daha kullanışlı geliyor.

Partikül ve enjektör sorunlarından dolayı dizel araçlara artık pek sıcak bakmıyorum.
En kısa süre içerisinde de araç filomuzdaki bütün dizel araçları kaldırıp benzinli araçlara geçmeyi istiyoruz. Maalesef dizel araçların maliyetleri ve sorunları çok olmaya başladı.
1.6 Puretechler nasıl hocam yakıt tüketimini sorun etmiyorum artık şu devirde.

Ailem yeni 0 Tuscon aldı. Oldukça güzel her türlü fonksiyonu vs var konforlu da aynı zamanda ama pek SUV kullanmak istemiyorum nedense. Ufak araçlar daha kullanışlı geliyor.
Sportif arıyosanız arkadaşın attığı 1.4 TB çok iyidir fakat hem mekaniği hemde özellikle iç kozmetiğine çok dikkat edilmeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı