1.4 fire Egea vs Clio vs Jetta

Şu an fiyatlara baktım 1 milyonmuş egea sedan en baz donanım 1.4 fire. Hocam aman diyeyim paraya yazık.

O paraya zorlasan İnsignia 1.6cdti alırsın veya En full'ünden 1.6cdti astra alırsın cebine para kalır aman diyeyim.

Şu an fiyatlara baktım 1 milyonmuş egea sedan en baz donanım 1.4 fire. Hocam aman diyeyim paraya yazık.

O paraya zorlasan İnsignia 1.6cdti alırsın veya En full'ünden 1.6cdti astra alırsın cebine para kalır aman diyeyim.
1m değil hocam 990. Hakkını yemeyin güzel araba😂

Sadece egea için demiyorum, imkanlar dahilinde 1.4, 1.6 düz benzinli motor alınmaz. Eğer 5 sene falan sürmeyi düşünüyorsanız dahada mantık dışı.

Egeanın 1.4 düz benzinli motoru için konuşacak olursam, arkadaşım uzun yola çıkarken bagajda yağla geziyordu. Aracı daha 25 bin km'deydi. Kimisi yağ yakıyor diyor kimisi yakıyor ama çaktırmıyor diyor bence burada vatan savunur gibi 1.4 egea savunmanın bir anlamı yok.

Tabi imkanlar dahilinde diyorum yani durumuna göre daha yeni model araç kullanmak isteyenler tercih edebilir. Kimisi garantili araç sürmek ister masraf çıkartırsa bile cebinden yemesin diye bunlar hep tercih meseleleri.

Merhaba. Biz araba almak istiyoruz ama ne alacağımız hakkında kararsızız. Ben ÖTV indiriminden yararlanıp 0 km Fiat Egea 1.4 fire alalım diyorum ama ailem arabanın aynısı dayımgilde var, yanlış anlaşılır diye yok diyorlar. Abim ile babam da 95HP 90.000 Km'lerde Renault Clio veya Jetta diyorlar. Sizce hangisi daha iyi?
değişsensiz boyasız vs düşük km jetta kafam rahat olsun dersen egea al geç 1.4 yokuş çıkıyor ama devir çevirmenız lazım yokuşta 4 5 bın devır bandında atınca ortalama bır çekışı var bizdede vardı evet biraz hantal ama

değişsensiz boyasız vs düşük km jetta kafam rahat olsun dersen egea al geç 1.4 yokuş çıkıyor ama devir çevirmenız lazım yokuşta 4 5 bın devır bandında atınca ortalama bır çekışı var bizdede vardı evet biraz hantal ama
Zaten genel olarak düşük hacimli atmosferik motorlar torkunu 4 bin devirden sonra verir. Şu an konu 1.4 fire motorun uzun vadede yağ yakma sorunu vs. Onuda geçtim boş paket sıfır ve performanstan uzak bir arabanın 1 Milyon olması aşırı komik. Ondan da komiği o parayı o arabaya vermek olur.

Bence 2. elde değerlendirilmesi gereken onlarda C-D segment araç varken B-C segment arasında bir egeaya o para verilmemeli.

Tamam hocam da bu markanın kötü olduğunu göstermez ki. Her markanın hedefi farklıdır. Bazı markalar lüks araba yapmak ister bazı markalar teknolojik yapmak ister bazıları da sadece bir yerden bir yere gitsin ve bozulmasın ister. Fiat da su an bir yerden bir yere gitsin ve bozulmasın arabaları yapıyor.

Bünyesinde lancia, Alfa Romeo, Maserati, chrysler, dodge, Jeep, Yamaha motor, ıveco, Ferrari'yi barındırıyor Fiat, en büyük üreticilerden birisi dediğiniz gibi hedefleri doğrultusunda araç üretiyorlar.

Zaten genel olarak düşük hacimli atmosferik motorlar torkunu 4 bin devirden sonra verir. Şu an konu 1.4 fire motorun uzun vadede yağ yakma sorunu vs. Onuda geçtim boş paket sıfır ve performanstan uzak bir arabanın 1 Milyon olması aşırı komik. Ondan da komiği o parayı o arabaya vermek olur.

Bence 2. elde değerlendirilmesi gereken onlarda C-D segment araç varken B-C segment arasında bir egeaya o para verilmemeli.
yağ yakma sorunu yok aslında sakin kullanımda bız 10 km bakımında gırmesekde olurmuş servıscı demıştı o yağ yakma sorunu çok devır çevırtılen arabalarda oluyo genelde şuan yenılerı dolu dıyorlar şerıt takıp vs avrupa bırlıgınden ama tabıkı fıyatına gore az performans hocam

Merhaba. Biz araba almak istiyoruz ama ne alacağımız hakkında kararsızız. Ben ÖTV indiriminden yararlanıp 0 km Fiat Egea 1.4 fire alalım diyorum ama ailem arabanın aynısı dayımgilde var, yanlış anlaşılır diye yok diyorlar. Abim ile babam da 95HP 90.000 Km'lerde Renault Clio veya Jetta diyorlar. Sizce hangisi daha iyi?
Hocam aslında yanlış anlaşılacak bir durum yok ÖTV indirimden yararlaniyorsunuz çünki, ama 100k bakımında bir Clio ve jettada bence alınır, düşük km jettaya param Yetiyorsa clioya bakmam sahsen

Technopat Haberler

Geri
Yukarı