Renault taliant 2023 vs Egea cross 1.4 fire

Egea Cross, Sedan Egea modelinden 2 tık daha iyi ( yalıtım konfor bakımından). 1.4 motor gerçekten çok cansız. Taliant'ta alınmaz hocam. Alternatiflere yönelin derim 2.el turbolu araçlar. en basit örnek 1.0 TCE Clio 90 bg modeli 1.4 egea hafif rampa görse tokatlıyor.
Arkadaş ÖTV muafiyetli alıyor, o yüzden.

Yılbaşına kadar malesef param eriyecek gibi duruyor ne yapmalıyım sizce?
Valla kelin ilacı olsa başına sürer. Bir tane C-HR hybrid bulduk bu sene nisan-mayıs gibi 720 istediler. Biliyorsun max isteyebildikleri 564 bin lira mı ne normalde o zamanda nerden baksan 10k$ para ediyordu kur 18 falandı almadık babam kullanacak alacaktı yani oda bana danışır hep. Ben de bir şey demedim. Sonra 2008 Allure sunrooflu bulduk 730 bin TL istediler oda haziran ayıydı alalım dedik aslında. Yine 180 bin TL fazla para vermiş olacaktık almadık. Şimdi bekliyoruz ama muhtemelen 1.5 milyon gibi bir şey olacak üst limit bu sefer ödememiz gereken rakam 900 bin lira civarı olacak hemen ocak ayında tablo şekillendiği zaman t-roc dur kamiqdir ne oluyorsa artık yapıştırmak lazım tabi enflasyon bizi kovalarken araçlar hemen yine limitten çıkacaktır şubat ayından itibaren. Öyle yani arabamız var ama baya eski o yüzden pasif davrandık. Size de şimdi dolar alın bekleyin desem bilemiyorum faizler çok yüksek onu biraz değerlendirip yıl sonuna doğru dolar alabilirsiniz yine yatırım tavsiyesi değildir de yazayım :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı