- Makaleler
 - 7

2 paket var zaten.Full paketlerinde ve sanırım orta paketlerinde de vardı.
1.0 T alirsaniz paket farketmeksizin 4 cam otomatik geliyor.
2 paket var zaten.Full paketlerinde ve sanırım orta paketlerinde de vardı.
1.0 T'nin otomatikleri çok yakıyor. Bir kere segment farkı var, biri B, biri C. Ayrıca evet 2 paketti bunlar. Joy baya boş. Hatta dikiz aynaları bile elektrikli değildi sanırım.2 paket var zaten.
1.0 T alirsaniz paket farketmeksizin 4 cam otomatik geliyor.
Her araba her yokuşu çıkar. Ama zorlanarak çıkmak var rahat çıkmak var.Egea yokuş cikabilir mı acaba 45 °eğimli yerleri çıkabilir mi?
ÖTV muafiyetli araç alıyor iseniz yılbaşında üst limit yenilenecektir isterseniz bekleyin. Bu bekleyin lafını sarf etmeyi sevmiyorum bu ortamda ama. Şu anda ötv muafiyetine giren araçlar sizin söylediğiniz araçlar o yüzden öyle bi tahmin yürüttüm.Zamaninda elime bu para gecseydi ww troc alabiliyorduk da işte sans isi
Easy almayın, mümkünse Urban veya Lounge. 1.0 Firefly alırsanız da, baya iyi olur.Egea crossun hangi modeli alınabilir sizce?
1.0 T'nin otomatikleri çok yakıyor. Bir kere segment farkı var, biri B, biri C. Ayrıca evet 2 paketti bunlar. Joy baya boş. Hatta dikiz aynaları bile elektrikli değildi sanırım.
Yılbaşına kadar malesef param eriyecek gibi duruyor ne yapmalıyım sizce?ÖTV muafiyetli araç alıyor iseniz yılbaşında üst limit yenilenecektir isterseniz bekleyin. Bu bekleyin lafını sarf etmeyi sevmiyorum bu ortamda ama. Şu anda ötv muafiyetine giren araçlar sizin söylediğiniz araçlar o yüzden öyle bi tahmin yürüttüm.
En azindan 1.3 MJet Urban alin aldiginiza degsin bence, 1.4 Fire sehir icinde de uzen bir motor.Egea Cross'un hangi modeli alınabilir sizce?
Dizel araç alınmaz bu devirde. 1.0 Firefly en iyisi. Ayrıca 1.4 ile 70'le çıktığınız yokuşu, 1.3 dizel ile 80'le çıkarsanız dua edin. 1.6 değil bu.En azindan 1.3 MJet Urban alin aldiginiza degsin bence, 1.4 Fire sehir icinde de uzen bir motor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.