Markasini biliyor musunuz? Ben Paugge 2.0 kullanıyorum. Şöyle örnek vereyim 2.0, 4K 60Hz fakat 2K 144 ve 1080P'de 240 Hz destekliyor.Kağıt üzerinde verebiliyor. Ama kendi monitörümde HDMI ile 144 Hz görüntü alamıyorum. Sanırsam üreticiler belirli kısıtlama koyuyorlar, tamamen tahmin yürüttüm bilgimden değil. Kendi monitörüm için ekran kartı denetim masasından özel çözünürlük ekleyerek 1080P 144 Hz görüntü alabiliyorum HDMI kablosuyla ama bu sefer de bazı özellikler aktifleşmiyor. Monitörün tam markasıyla birlikte internette arama yaparsanız detaylı bilgiye ulaşırsınız diye tahmin ediyorum.
Markasini biliyormusunuz? Ben Paugge 2.0 kullanıyorum. Şöyle örnek vereyim 2.0, 4K 60hz fakat 2K 144 ve 1080P'de 240 Hz destekliyor.
Samsung CFG70 monitörüm ve içinden çıkan HDMI kablosuyla denedim. Ekran kartım da HDMI 2.0 destekli GTX 1060 6GB ama otomatik olarak 144 Hz aktifleşmedi. Özel çözünürlük ile 144 Hz'de görüntü geliyor ama bu sefer de monitörün giriş gecikme azaltması gibi bazı özellikleri deaktif oluyor. Zaten DP kablom da olduğu için DP kablo ile kullanıyorum.@judgmennt Kullandığınız HDMI kablo ile alakalı olabilir.
Samsung CFG70 monitörüm ve içinden çıkan HDMI kablosuyla denedim. Ekran kartım da HDMI 2.0 destekli GTX 1060 6GB ama otomatik olarak 144 Hz aktifleşmedi. Özel çözünürlük ile 144 Hz'de görüntü geliyor ama bu sefer de monitörün giriş gecikme azaltması gibi bazı özellikleri deaktif oluyor. Zaten DP kablom da olduğu için DP kablo ile kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.