1.5-1.6 milyon TL arası aile aracı önerisi

Fearless0600

Decipat
Daha fazla  
Merhaba, abim için bir araç bakıyoruz. Bütçe 1.650-1.700'lere kadar, çok mantıklı ve donanımıyla fark yaratan bir araç olursa bütçe esneyebilir. Troc ve kamiqlere bakıyoruz şu anlık, sizin de fikrinizi almak istedim.

Bir de 408'ler nasıldır?

Son düzenleme:
Cherry omoda 5, Tiggo 7 Pro.

Cherry tavsiye etmiyorum hocam ileride ne olacağı belli değil parçası yok ustası yok.

Merhaba, abim için bir araç bakıyoruz. Bütçe 1.650-1.700'lere kadar, çok mantıklı ve donanımıyla fark yaratan bir araç olursa bütçe esneyebilir. Troc ve kamiqlere bakıyoruz şu anlık, sizin de fikrinizi almak istedim.

Bir de 408'ler nasıldır?

Troclar güzel hocam talisman falan bakabilirsiniz veya sıfır tarzı megan 1.3 TCe olabilir.

Cherry tavsiye etmiyorum hocam ileride ne olacağı belli değil parçası yok ustası yok.

Troclar güzel hocam talisman falan bakabilirsiniz veya sıfır tarzı megan 1.3 TCe olabilir.
Parçası bol, ustası da var. Talisman alınmaz bence. Elektrikli düşünürseniz Togg olur, Focus olur, CHR olur, Mokka'lar var.

Parçası bol, ustası da var. Talisman alınmaz bence. Elektrikli düşünürseniz TOGG olur, Focus olur, CHR olur, Mokka'lar var.

Hocam elektrikliler bence henüz alınabilir seviyelere ulaşmadı

T roc alacağız hocam teşekkürler
Şu iki ilandan biri olacak gibi

1.7 verip gerçekten t roc mu alacaksınız Tucson'ya da Qashqai varken. Çok büyük hata.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı