M3s max alıyorum ben mchose mcusu nordic değil sanırım o yüzden tercih etmeyeceğim yoksa gaminggenden bir ürün almayı düşünüyordum indirimden dolayı ama klavyem güzel mchose g75 proya gerek yok e mouseyide darmoshark alsam gaminggenin mousepadleride begenmedim indirimden faydalanacak ürün kalmadı
M3s Max alıyorum ben MCHOSE mcusu nordic değil sanırım o yüzden tercih etmeyeceğim yoksa Gaming.Gen.TR'den bir ürün almayı düşünüyordum indirimden dolayı ama klavyem güzel MCHOSE G75 Pro'ya gerek yok e fareyide Darmoshark alsam Gaming.Gen.TR'in mousepadleride begenmedim indirimden faydalanacak ürün kalmadı
Hayırlı olsun hocam mcuda sıkıntı çıkarcağını sanmıyorum MCHOSE'nin rapo VT9'daki ile aynı sanırsam yani umarım öyledir bana 2-3 sene falan gitsin yeter zaten her gün çok da oyun oynamıyorum.
Hayırlı olsun hocam mcuda sıkıntı çıkarcağını sanmıyorum MCHOSE'nin rapo VT9'daki ile aynı sanırsam yani umarım öyledir bana 2-3 sene falan gitsin yeter zaten her gün çok da oyun oynamıyorum.
Verdiğim bilgi yanlışmış bu mcuyu kullanan başka bir fare Delux A800 müş