1.5-2 bin TL arası mouse önerisi

darmoshark m3 pro max piyasaya yeni düştü heralde hiç inceleme videosunu bulamadım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tekrar merhaba şu an oyun için Logitech M220 var elimin altında bunların hepsi bana büyük geliyor sıkıntı oluru mu acaba sitede M220 yoktu onu karşılaştıramadım ama bu boyutlar bana sıkıntı çıkarır mı çok araştırdığıma göre aralarındaki sensör farkıda çok yokmuş hem satıcıyla hem uzun ömürlü olarak bu 3 fareden hangisini tercih etmeliyim tam olarak wraitten alırsam kutuyu açtıktan sonra beğenmezsem geri gönderemiyorum o yüzden biraz MCHOSE A5 Ultra tarafındayım ne yapmalıyım sizce?

1743550529624.png

MCHOSE A5'in sensör iyi değil mi öyle yazdınız ama tam anlamadım
Yoo iyi ama darmoshark 200 tl fazla ödemeye değer

Tekrar merhaba şu an oyun için Logitech M220 var elimin altında bunların hepsi bana büyük geliyor sıkıntı oluru mu acaba sitede M220 yoktu onu karşılaştıramadım ama bu boyutlar bana sıkıntı çıkarır mı çok araştırdığıma göre aralarındaki sensör farkıda çok yokmuş hem satıcıyla hem uzun ömürlü olarak bu 3 fareden hangisini tercih etmeliyim tam olarak wraitten alırsam kutuyu açtıktan sonra beğenmezsem geri gönderemiyorum o yüzden biraz MCHOSE A5 Ultra tarafındayım ne yapmalıyım sizce?

Eki Görüntüle 2459548
Elini ölç 17-18 cm ise max olan modeli sana uyar bence.

Yoo iyi ama Darmoshark 200 TL fazla ödemeye değer.

Elini ölç 17-18 cm ise Max olan modeli sana uyar bence.

18-19 cm elim m3s Max mi Pro Max mi diyorsunuz hocam. Zamanında Razer DeathAdder V2 Pro almıştım elime uymamıştı iade etmiştim. İade konusu benim için önemli parolapara İyzico ile 1.5 oluyor MCHOSE daha bir mantıklı geliyor satıcıda Gaming gen olduğu için.

18-19 cm elim m3s Max mi Pro Max mi diyorsunuz hocam. Zamanında Razer DeathAdder V2 Pro almıştım elime uymamıştı iade etmiştim. İade konusu benim için önemli parolapara İyzico ile 1.5 oluyor MCHOSE daha bir mantıklı geliyor satıcıda Gaming gen olduğu için.

Bir de sanırsam bu 3 farede 4K dongle ile geliyor değil mi?

Scyrox V6-V8 arasında sadece shape farkı mı var

Son düzenleme:

Bir de sanırsam bu 3 farede 4K dongle ile geliyor değil mi?

Scyrox V6-V8 arasında sadece shape farkı mı var

Benim de elim 18 cm m3s Max al.

Dosya Ekleri

• IMG_20250331_123458.jpg
    IMG_20250331_123458.jpg
    149,3 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20250331_123505.jpg
    IMG_20250331_123505.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 19

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular