1.5-2 bin TL arası mouse önerisi

Siz karar verdiniz mi hangisini alacağınıza.
M3s max alıyorum ben mchose mcusu nordic değil sanırım o yüzden tercih etmeyeceğim yoksa gaminggenden bir ürün almayı düşünüyordum indirimden dolayı ama klavyem güzel mchose g75 proya gerek yok e mouseyide darmoshark alsam gaminggenin mousepadleride begenmedim indirimden faydalanacak ürün kalmadı 😂

M3s Max alıyorum ben MCHOSE mcusu nordic değil sanırım o yüzden tercih etmeyeceğim yoksa Gaming.Gen.TR'den bir ürün almayı düşünüyordum indirimden dolayı ama klavyem güzel MCHOSE G75 Pro'ya gerek yok e fareyide Darmoshark alsam Gaming.Gen.TR'in mousepadleride begenmedim indirimden faydalanacak ürün kalmadı 😂

Hayırlı olsun hocam mcuda sıkıntı çıkarcağını sanmıyorum MCHOSE'nin rapo VT9'daki ile aynı sanırsam yani umarım öyledir bana 2-3 sene falan gitsin yeter zaten her gün çok da oyun oynamıyorum.

Hayırlı olsun hocam mcuda sıkıntı çıkarcağını sanmıyorum MCHOSE'nin rapo VT9'daki ile aynı sanırsam yani umarım öyledir bana 2-3 sene falan gitsin yeter zaten her gün çok da oyun oynamıyorum.
Verdiğim bilgi yanlışmış bu mcuyu kullanan başka bir fare Delux A800 müş

Verdiğim bilgi yanlışmış bu mcuyu kullanan başka bir fare Delux A800 müş
Mcuda sıkıntı cıkarmaz bencede zaten

Türkçe videosunu bulamazsın. YouTube'ya Darmoshark M3S Max review yaz yabancılar çıkar.
Aldım geldi 2.4 ghz kullanmak en mantıklısı sanırım nasıl yapacağım ayarlayacağım onu bide driver linki var mı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı