One UI 6.1 sürümünde ocak ayı güncellemesini de yapmıştım en güncel halde şuanOne UI 6 da oluyor diyorlardi. Cihazınız güncel mi? Ayrıca diger cevaplara bende katiliyorum. Servise göndermeniz en doğrusu.
Anladım, benim cihazın ekranı üretim hatalı denk geldi galiba yakın bir zamanda servise yollayayım o halde yardımınız için sağolun2 yıldır s23 kullanıyorum be herhangi bir problem yok. Kesinlikle üretim hatası olabilir. Eşimde S22, kayın valide a55, kardeşe s23 ultra aldık onlarda da hiç bir problem yok. Deli gibi de instagram kullanıyorlar. Servise mutlaka yollayın. Samsung hakikaten uzun yıllardır çözdü bu işi aslında ama demek ki bazen panel kalite sıkıntıları oluyormuş. Geçmiş olsun.
Türkiye garantili aralık ayında trendyoldan sıfır almıştımCihazınızın Türkiye garantili olduğunu düşünmüyorum.
Nereden satın aldınız?
Eğer Türkiye garantiliyse gönderin ücretsiz onarım sağlarlar.
Teşhir değil hocam sıfır olarak almıştımEvet, Genelde Amoled Yanığı Isınmalardan Kaynaklı Oluyor hatta firmalar buna karşın amoled yanığı engelleme sistemleri koyuyorlar ancak 3 saatlik değil de daha uzun bir sürede yanıklar oluşur diye düşünüyorum, kronik de olabilir fabrika çıkışı hatalar da ancak kesinlikle normal değil ve parlaklık da çok yüksek değilmiş eğer ürün teşhir değilse çok anormal bir durum.
Benim cihazın ekranı üretim hatalı denk gelmiş o halde hocam. Garantiye vereceğim cihazıS21 FE kullanıyorum. 70 dereceye çıkıyor ve o şekilde kullanıyorum buna rağmen yanık falan yok. Sizin cihaz ile alakalı. Değişim isteyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.