1.5 dci Scenic Privellege paket araç alınır mı?

Hocam siz bilgilisiniz biraz galiba, bunlarda şanzuman beyni arızası çok oluyor diye duydum o doğru mudur?
Hocam o şanzıman beyni edc şanzımanlarda olabilecek bir durum. Yokuş kalkış uyarısı verebilir arızalıysa. Ama bildiğim kadarıyla 2013 üstü makyajlı Scenic araçlarda daha az görülen bir durum. Yetkili serviste iyi niyet garantisi varsa indirimli değiştiriyorlar. Dışarda da 5-6 bin tutar maksimum.

Benzer paralara Ford C-Max 1.6 TDCİ bulunabilir, Scenic güzel arabadır ama.
Güzel bir seçenek C-Max ama otomatik olduğu için Scenic daha mantıklı.
Parça konusunda da sıkıntı çıkmayacaksa ben araştırmaya devam edeyim bu bilgiler ihtimali %15 arttırır.
Hocam motor 110 Hp'lik Renault motoru. Her türlü parçasını bakkaldan bile bulabilirsin. Farları çok pahalı. Zenon far ve sunroof camı inanılmaz pahalı. Onun dışında parça sıkıntısı asla çekmedik çekende duymadım.

Hocam o şanzıman beyni edc şanzımanlarda olabilecek bir durum. Yokuş kalkış uyarısı verebilir arızalıysa. Ama bildiğim kadarıyla 2013 üstü makyajlı scenic araçlarda daha az görülen bir durum. Yetkili serviste iyi niyet garantisi varsa indirimli değiştiriyorlar. Dışarda da 5-6 bin tutar maksimum.

Peki bu ekran sorunu kronik diyorlar o doğru mu?

Sarf malzemede sorun olacağını düşünmüyorum illaki diğer renault arabalarla ortak fren balatası, filtre vb parçalar vardır. Far, stop lambaları gibi parçalar belki pahalı olabilir ama artık internetten falan tüm parçalar bulunabiliyor, araç hoşunuza gittiyse bence de alın. MPV olarak oldukça kaliteli ve kullanılış, ergonomik olarak da çoğu arabadan daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı