1.5 dCi araç alınır mı?

Yani aslında bende sorunsuz motor diye duydum heryerden ve 2013-2014 beyaz scenic otomatik araçlar da baya hoşumuza gitti çift sunroof vesaire çok şık duruyor ama kimse o araç hakkında yorum yapmadı :/
Yorum yapan bulamamanız normal çünkü yeni Scenic'ler pek tutmadı. MPV araçlar herkese hitap etmiyor C4 Picasso, Ford C-Max vs. Motoru dediğim gibi bize hiçbir sorun çıkartmadı ha diyorsanız " ben bu aracı alıp uzun yıllar bineceğim satmak gibi bir derdim yok" alın ama işte dediğim gibi ama iş satma kısmına gelince hem zor satarsınız hem de zarar edebilirsiniz tutmadığından dolayı.

Yorum yapan bulamamanız normal çünkü yeni Scenic'ler pek tutmadı. MPV araçlar herkese hitap etmiyor C4 Picasso, Ford C-Max vs. Motoru dediğim gibi bize hiçbir sorun çıkartmadı ha diyorsanız " ben bu aracı alıp uzun yıllar bineceğim satmak gibi bir derdim yok" alın ama işte dediğim gibi ama iş satma kısmına gelince hem zor satarsınız hem de zarar edebilirsiniz tutmadığından dolayı.
Alacağım araç uzun zaman duracak aile için kullanışlı otomatik motor konusunda sorunsuz olduktan sonra değiştirme gibi bir işe girmeyiz tek istediğim pişman edip satmak zorunda bırakmasın.

Alacağım araç uzun zaman duracak aile için kullanışlı otomatik motor konusunda sorunsuz olduktan sonra değiştirme gibi bir işe girmeyiz tek istediğim pişman edip satmak zorunda bırakmasın.
Anlıyorum hocam. Şu konuya bir bakın isterseniz burada şanzımanından bahsetmişler ben EDC kullanmadığım için o kısmı bilmiyordum :

Anlıyorum hocam. Şu konuya bir bakın isterseniz burada şanzımanından bahsetmişler ben EDC kullanmadığım için o kısmı bilmiyordum :
Acaba direk beğendiğim aracı "alınır mı" diye konu mu açsam belki kullanıcıları vardır aracı bilen vardır ne dersiniz?

Merhaba, aile için kullanılacak araç bakıyorum bugüne kadar hiç dizel araç almadım partikül, egr, dpf sürekli bir filtre tıkanması arızası duyduğum için dizellere hiç ısınamadım ama 1.5dCi ödüllü bir motor ve çok fazla araçta kullanılıyor 2022 ülkemiz şartlarında bu motor hala alınır mı?
~Baktığım araç 2013-2014 Renault scenic.
~Aile için tavsiye ettiğiniz araç önerilerini açığım.

Sana tavsiyem Renault bakma hiçbir işe yaramaz Volkswagen Jetta 1.6 Comfortline.

Hocam 1.6 Multijet kullanıyorum. Tam bir canavar Egea Sedan. Basınca fena gidiyor beygir ve torktan dolayı. Bagaj büyük içi geniş. Şehir içinde 5 litre yakıyor. Temizini bulabilirseniz sizi bayağı bir götürür. Ailemde Qashqai var 1.5dCi araç iyi ama çok bayılıyor. Renault'un 1.5dCi motoru o arabaya az gelmiş şahsi fikrim.

Hocam 1.6 multijet kullanıyorum. Tam bir canavar egea sedan. Bagaj büyük içi geniş. Şehir içinde 5 litre yakıyor. Temizini bulabilirseniz sizi bayağı bir götürür. Ailemde qashqai var 1.5dCi araç iyi ama çok bayılıyor. Renault'un 1.5dCi motoru o arabaya az gelmiş şahsi fikrim.

1.4 1.5 zaten pişmanlık. Yokuşta bayılıyor. 1.6 multijet2 uçuyor :D limitoru kaldır 255k/h rahat 130HP.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı