1.5 dCi araç alınır mı?

1.4 1.5 zaten pişmanlık. Yokuşta bayılıyor. 1.6 multijet2 uçuyor :D limitoru kaldır 255k/h rahat 130HP.
1.5Dci clio da bindim inanın Qasqai ye göre neredeyse 1.5 2 kat fark var diyebilirim gaz tepkimelerinde vs. Egea da fiyat/performans aracı 1.6 dizel motoru. Şehir içinde gerçekten sizi tatmin eder hızlanışları vs.

1.5dCi Clio da bindim inanın qasqai ye göre neredeyse 1.5 2 kat fark var diyebilirim gaz tepkimelerinde vs. egea da fiyat/performans aracı 1.6 dizel motoru. Şehir içinde gerçekten sizi tatmin eder hızlanışları vs.

Şehir dışıda eder bence egea fiyatında en iyi araç bence hele paran varsa 1.6 130HP lounge Plus+ alacaksın ❣️ 2022

Dizel araç alıyorsan çok temiz olması lazım, bir de 200 bin km ye yaklaşanların çoğu problem çıkarmaya başıyor bilgin olsun.
200 bin km'deki dizel araç problem çıkarıyorsa eyvah eyvah. Türkiye pazarındaki araçların tümüne yakınının kalkması lazım o zaman. Benzin desen bir nebze anlarım da, 200 bin km dizel için tertemiz demek.

200 bin km'deki dizel araç problem çıkarıyorsa eyvah eyvah. Türkiye pazarındaki araçların tümüne yakınının kalkması lazım o zaman. Benzin desen bir nebze anlarım da, 200 bin km dizel için tertemiz demek.
Bana da 200 bin ortalama normal bir km olarak geliyor ama o kadar fazla dpf egr partikül filtresi yok tıkandı yok araç çekmiyor birsürü uğraşan egr iptali yaptıran kişi gördüm o yüzden dizele giremiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı