seffabullut
Hectopat
Daha fazla
Kadir Hoca'nın yaptığı diyetin makro olarak çok benzerini yapıyordum. Ben de 130 kiloyum çünkü.
Sabahları 3 yumurta biraz lor ve salata yiyorum.
Akşamları da 350 gram tavuk göğsü, 70-80 gram bulgur(pilav yapıyorum) salata, biraz fıstık falan.
Fazladan aldığım tek kalori kahvelere koyduğum sütler.
1 haftada 5 kilo verdim. Normalde her gün tartılmam ama sürekli düşüyor olmak hoş hissettiriyordu.
Sonraki 3 günde 1 kilo verdim. Diğer 3 gün ise hiç vermedim.
Sonunda da bugün bir cheat yaparak tatlı ve döner yedim.
Korhan ballı bir videosunda sert diyetin yanında fazla antrenman da kortizol artırır ve kilo verilmez diyordu böyle bir şey olabilir mi yoksa sabırlı mı olmam lazım?
Haftada 4 antrenmanla PPL yapıyorum fakat bacak gününü çekişe ekliyorum gibi oluyor. Antrenman sonu da 20-30 dakika eğimli yürüyüş.
Sabahları 3 yumurta biraz lor ve salata yiyorum.
Akşamları da 350 gram tavuk göğsü, 70-80 gram bulgur(pilav yapıyorum) salata, biraz fıstık falan.
Fazladan aldığım tek kalori kahvelere koyduğum sütler.
1 haftada 5 kilo verdim. Normalde her gün tartılmam ama sürekli düşüyor olmak hoş hissettiriyordu.
Sonraki 3 günde 1 kilo verdim. Diğer 3 gün ise hiç vermedim.
Sonunda da bugün bir cheat yaparak tatlı ve döner yedim.
Korhan ballı bir videosunda sert diyetin yanında fazla antrenman da kortizol artırır ve kilo verilmez diyordu böyle bir şey olabilir mi yoksa sabırlı mı olmam lazım?
Haftada 4 antrenmanla PPL yapıyorum fakat bacak gününü çekişe ekliyorum gibi oluyor. Antrenman sonu da 20-30 dakika eğimli yürüyüş.
Son düzenleyen: Moderatör: