1.5 litrelik su şişesi ile kas yapılır mı?

ım_not_enough

Decapat
İki koluma da sırayla 20 kez indirip kaldırıyorum, sabah 3'er kez yapıyorum, bunu akşam da yaparım. Daha bugün başladım, bir faydası olur mu sizce?

Olmaz, yani etkisi çok az olur. Benim önerim, koldan önce sırtını ve merkez bölgeni geliştirmen. Kol her zaman arka planda kalmalı. Sırt, bacak, göğüs, omuz ve en son kola odaklanmalı. Eğer evde yapmak istiyorsan en azından Barfiks demiri al, yavaş yavaş kendini alıştır. Barfiks'i ne kadar iyi yaparsan, kolların o kadar gelişir. Ama şöyle bir şey var sporu ilerletmek istiyorsan, kesinlikle spor salonuna yazıl.

Aslında kas yapmak değil amacım. Kolumun sertleşmesi, koluma dokunduğumda çok hafif geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O su şişeleri ile ve biraz açma germe hareketleri ile ısındıktan sonra, şınav çekebilirsiniz. Şınavdan sonra barfiks çekebilirsiniz. Vücut ağırlığı ile yapılan egzersizler istediğiniz tarzda bir gelişim için ideal olacaktır. Onun haricinde sadece 1.5'luk su şişesi ile yaptığınız hareketler verimsiz olur ve o tarz bir gelişim sağlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…