1.5 maaş içerdeyken düze nasıl çıkılır?

joessara

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI TWIN FROZR RTX 2070 SUPER | i5 11400f | 32GB RAM | 512GB SSD | ZOKO CHIKO WHITE
Meslek
SWE
Selamlar,

Arkadaşlar normalde maaşı kadar harcayan bir insanım hatta son dönemde 4-5 bin TL de aylık arttırmaya bile başlamıştım harcamalarımdan kısarak.

Ama geçen ay beklenmedik bir masrafım oldu ve bundan ötürü şu an yaklaşık 1.5 maaş içerideyim. Ve maalesef bunun aylık faizi de oldukca aylık 8-10 bin faiz biniyor asgari ödedikçe. Durum iyice çıkılmaza gitmeye başladı.

Hani ertelemeli kredi mi çekeyim, başka bir şey mi bulayım. Yazılımcıyım, freelance iş desen yok olsa da inanılmaz komik paralar dönüyor. Başka bir şey yapayım desen onda da ortalık sıkıntılı.

Bir çıkar yol var mıdır dostlar sizce? Bunu nasıl aşabiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

Arkadaşlar normalde maaşı kadar harcayan bir insanım hatta son dönemde 4-5 bin TL de aylık arttırmaya bile başlamıştım harcamalarımdan kısarak.

Ama geçen ay beklenmedik bir masrafım oldu ve bundan ötürü şu an yaklaşık 1.5 maaş içerideyim. Ve maalesef bunun aylık faizi de oldukca aylık 8-10 bin faiz biniyor asgari ödedikçe. Durum iyice çıkılmaza gitmeye başladı.

Hani ertelemeli kredi mi çekeyim, başka bir şey mi bulayım. Yazılımcıyım, freelance iş desen yok olsa da inanılmaz komik paralar dönüyor. Başka bir şey yapayım desen onda da ortalık sıkıntılı.

Bir çıkar yol var mıdır dostlar sizce? Bunu nasıl aşabiliriz?

Öncelikle sigorta girişiniz mevcut mu veya kredi puanınız kaç acaba?

Yapılandırabilirsin.

Yapılandırma fazla faiz bindirir ve kartı kullanıma kapatır bunun yerine çekilebilirse 0 faizli kredi çekilebilir.

Yapılandırabilirsin
kredi kartı borcunu nasıl yapılandırabilirim bilgllendirebilir misiniz?

Öncelikle sigorta girişiniz mevcut mu veya kredi puanınız kaç acaba?

Yapılandırma fazla faiz bindirir ve kartı kullanıma kapatır bunun yerine çekilebilirse 0 faizli kredi çekilebilir.

Sigorta vs var aktif çalışanım 4-5 yıllık prim günü de var. Findeks puanım 1300 bandında idi geçen ay. 0 faizli krediler sadece yeni banka müşterilerine oluyor 3-4 banka var aslında öyle ama onlarda Max 3 taksit. O biraz sıkıntı oluyor açıkçası çünkü borcu kapatsam bu ayki harcamalarla beraber diger ay taksitleri ödemek zor olabilir. 3 ay ertelemeli krediler biraz mantıklı gibi ama orada da oranlar aşırı yükselmiş. 4.50 oran altında kredi yok su an

Kredi kartı borcunu nasıl yapılandırabilirim bilgllendirebilir misiniz?

Sigorta vs var aktif çalışanım 4-5 yıllık prim günü de var. Findeks puanım 1300 bandında idi geçen ay. 0 faizli krediler sadece yeni banka müşterilerine oluyor 3-4 banka var aslında öyle ama onlarda Max 3 taksit. O biraz sıkıntı oluyor açıkçası çünkü borcu kapatsam bu ayki harcamalarla beraber diger ay taksitleri ödemek zor olabilir. 3 ay ertelemeli krediler biraz mantıklı gibi ama orada da oranlar aşırı yükselmiş. 4.50 oran altında kredi yok su an.

Hocam 0 faizli krediden başka şansınız olduğunu pek düşünmüyorum eğer ki yapılandırma yaparsanız hem faiz binecek hem de kartı kullanamayacaksınız bir de kredi notunuz etkilenecek. Ancak belki kredi kartı ekstre atlatabilirsiniz.

Tüketici kredisi çekmek mantıklı olanı. Ara ara banka kampanyalarını takip edin. Geçen 19Mayıs'ta sessiz sedasız bayram kampanyası yaptılar. %3'ün altında kredi buldum. Önümüz bayram tek tek hesabınızın olduğu bankaların kampanya sayfalarını gezin, bana öyle denk geldi. 10bin TL'nin aylık maliyeti %5 faizden 500TL +bsmv +fon= 650TL civarı

Sıfır faiz kampanyaları hep yeni müşterilere ve 3 aylık oluyor.

Tüketici kredisi çekmek mantıklı olanı. Ara ara banka kampanyalarını takip edin. Geçen 19Mayıs'ta sessiz sedasız bayram kampanyası yaptılar. %3'ün altında kredi buldum. Önümüz bayram tek tek hesabınızın olduğu bankaların kampanya sayfalarını gezin, bana öyle denk geldi. 10bin TL'nin aylık maliyeti %5 faizden 500TL +bsmv +fon= 650TL civarı

Sıfır faiz kampanyaları hep yeni müşterilere ve 3 aylık oluyor.
teşekkür ederim.
takip ediyor olacağım. müşterilere özel olmayan krediye denk gelirseniz ve paylaşırsanız çok memnun olurum 🙏

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı