Tek maaş ile nasıl kredi çekilir?

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Merhaba, motor almak için ufak bir kredi yardımına ihtiyacım var fakat çıkmıyor. Aylık 15.000₺ alıyorum ailem ile yaşıyorum giderim vesaire yok. 15.000₺ cepte oluyor genellikle. Nasıl kredi çıkarabilirim? Kısa sürede 2 adet kredi kartım var halihazırda fakat onların da istediğim limite sahip değil.

Çıkaramazsın, hele ki şu ekonomide. Kredi kartlarını belirli bir süre kullanıp, ekstrelerini vaktinde ödeyip daha sonra denemen lazım ki o da muamma.

Kredi kartı kullanımına göre ihtiyaç kredisi çıkabilir. Ben bir yerde sigortalı çalışan değilim buna rağmen yüksek harcamalar yaptığım için ihtiyaç kredisi çıkıyor. Bankadan bankaya da değişiyor, iş bankda bana kredi çıkmıyor ama enpara veriyor.

Merhaba, motor almak için ufak bir kredi yardımına ihtiyacım var fakat çıkmıyor. Aylık 15.000₺ alıyorum ailem ile yaşıyorum giderim vesaire yok. 15.000₺ cepte oluyor genellikle. Nasıl kredi çıkarabilirim? Kısa sürede 2 adet kredi kartım var halihazırda fakat onların da istediğim limite sahip değil.

Kredi notunuz yüksektir ve düzenli olarak geliriniz varsa çıkması lazım.
Kapının önünden geçene ihtiyaç kredisi veriyorlar.
ING veya Fiba Bankaya bakabilirsiniz.

Kredi kartını aktif kullanmak gerekli, mesela ben sadece yazları çalışıyorum kredi kartımın limiti 15k ve sürekli harcama yapıp zamanında ödüyorum, 130k kredi çekme hakkım var.

Kaç bin çekme hakkınız olduğunu nereden biliyorsunuz arkadaşlar veya bakıyorsunuz? Ayrıca günü gününe öderim iki kartı da.

Kaç bin çekme hakkınız olduğunu nereden biliyorsunuz arkadaşlar veya bakıyorsunuz? Ayrıca günü gününe öderim iki kartı da.
Ön onaylı krediniz şu kadar hazır diyorlar o rakamı kesin veriyorlar mobil bankacılıkta görünüyor diğer türlü siz basvurunca isteğin rakamı vermeyebilir

Ön onaylı krediniz şu kadar hazır diyorlar o rakamı kesin veriyorlar mobil bankacılıkta görünüyor diğer türlü siz basvurunca isteğin rakamı vermeyebilir.

İş Bankası'na başvurdum onaylandı mesajı geldi müşteri hizmetleri arayacakmış şu an sorun yok galıba anladıgım kadarı ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı