1.5 milyon TL araba önerisi

Hocam biz zaten 2 kişiyiz hatta coğunlukla tek kişi binecek ondan dolayı çok sıkıntı değil ama arabanın piyasası var mı bilmiyorum alsam elimde kalır mı acaba?
SuberB arabalara göre daha az aktifliği vardır diye düşünüyorum ama emin değilim. Alım satımı hızlı olsun isterseniz Alman arabaları bu segmentte iyi.

Suberb arabalara göre daha az aktifliği vardır diye düşünüyorum ama emin değilim. Alım satımı hızlı olsun isterseniz alman arabaları bu segmentte iyi.

Hocam başta C180 de düşünmüştüm ama emin değilim sizce almak mantıklı mı?

Civic FE, 3008GT, 2021-22 Passat business, Corolla cross
Hocam passat ın tasarımı hiç hoşuma gitmiyor onu direkt kafadan eledim civicleride sevmiyorum 3008 leride düşündüm sizce 3008 mi yoksa omoda 5 mi

Kaç model geliyor bu paralara ve ortlama km değişen durumu kaç pek bilgim yok o tarafta hocam.

1.8 milyon TL'ye baktığımızda km olarak 15'ten tutun 70'lere 2021-22 modelini bulabilirsiniz. Aşağıda örnek bir ilan attım

1.8 milyon TL'ye baktığımızda km olarak 15'ten tutun 70'lere 2021-22 modelini bulabilirsiniz. Aşağıda örnek bir ilan attım
tabi ben 3008 için soyledim

Arkadaşlar, 7 yıldır Insignia kullanıyoruz ve artık yeni bir arabaya geçme kararı aldık. Maksimum 1.8 milyon TL'ye kadar çıkabiliriz. Başlarda omoda 5 düşündüm ama Çin malı olduğu için kararsız kaldım. Bu bütçeye en iyi F/P aracı ne alabiliriz?

Passat, Talisman, SuperB bu tarz güzel D segment arabalar alabilirsin fakat burada senin arabadan ne istediğin önemli ama senin yerinde olsaydım SuperB alırdım rahatlık konfor her şeyiyle süper bir araba.

Hocam benim o bütçeye önerim sıfır Octavia'dır.

Octavia alacağıma SuperB alırım 2. el olur ama daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı