1.5 Milyon TL ile Ne İş Yapılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım sende vizyon eksikliği falan mı var o kadar paran var daha büyük bir ticaret yapabilir ve sen PS cafe falan açın diyorsun ne diyeyim ki...

15 yaşında arkadaş, boyundan büyük işler için fikir beyan etmiş olur öyle karışıklıklar büyüklük göstermek lazım. :)

Arkadaşım sende vizyon eksikliği falan mı var o kadar paran var daha büyük bir ticaret yapabilir ve sen PS cafe falan açın diyorsun ne diyeyim ki...
Ticaret için işi bilen birinin yanında çalışması lazım yoksa o para direk gider satılmazsa ayrıca sonuçta yurt dışı ticareti yapıcak dolar çok pahalı 1.5 milyon tl ortalama 250 bin dolar yapıyor benim fikrim oturduğu ilde işlek bir yerde bir dükkan alıp internet cafe açması. Dükkan fiyatıyla maximum 850 bin tl tutar ve bu parayı yavaş yavaş kazanır arkadaş helal para kazanmak istediği belli yoksa en mantıklısı faiz. Ticaretle uğraşan bir zengine sor nasıl büyüttün işleri diye boşver ya falan der çünkü bir bit yeniği var o işte.

15 yaşında arkadaş, boyundan büyük işler için fikir beyan etmiş olur öyle karışıklıklar büyüklük göstermek lazım. :)

Yaş ile alakalı bir durum yok ya. Ben de onun görüşüne karşı fikrimi belirttim. :)

Ticaret için işi bilen birinin yanında çalışması lazım yoksa o para direk gider satılmazsa ayrıca sonuçta yurt dışı ticareti yapıcak dolar çok pahalı 1.5 milyon tl ortalama 250 bin dolar yapıyor benim fikrim oturduğu ilde işlek bir yerde bir dükkan alıp internet cafe açması. Dükkan fiyatıyla maximum 850 bin tl tutar ve bu parayı yavaş yavaş kazanır arkadaş helal para kazanmak istediği belli yoksa en mantıklısı faiz. Ticaretle uğraşan bir zengine sor nasıl büyüttün işleri diye boşver ya falan der çünkü bir bit yeniği var o işte.

Evet faiz ve bit yeniği falan haklısın oralarda ama o parayla da gidip PS Cafe gibi şeyler açmak bence gereksizdir.

Burada herşeyi yaşa vuran insanlardan nefret ediyorum bir anlamadılar önemli olan yaşın değil insanın düşüncesinin önemli olduğunu.

Burada herşeyi yaşa vuran insanlardan nefret ediyorum bir anlamadılar önemli olan yaşın değil insanın düşüncesinin önemli olduğunu.

Burada bilebileceğiniz bir konu olsa o yorumu yapmazdım. Daha lise öğrencisi iken 1,5 trilyon gibi paraya yatırım önerisi vermek senin haddine değil bana göre. Bunda kızacak, nefret edecek bir durum yok yani güzel kardeşim. :)

Bkz: Haddini bilmek

Arge çalışması başlatıp kaliteli bir marka olabilirsin.
Klavye mouse ve kulaklık üretirdim herhalde yeterli paraya sahipsin ucuz ve kaliteli olduktan sonra amazon gibi sitelerde çok rahat dünyaya açılabilirisin.
Yanına dandik adam alma yeter.

Bence Greencard alıp ABD'ye git. Dönerci açarsın. ABD çok özgür. :ROFL:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada bilebileceğiniz bir konu olsa o yorumu yapmazdım. Daha lise öğrencisi iken 1,5 trilyon gibi paraya yatırım önerisi vermek senin haddine değil bana göre. Bunda kızacak, nefret edecek bir durum yok yani güzel kardeşim. :)

Bkz: Haddini bilmek

Kusura bakma ama yaklaşık 1.5 yıldır mining yapıyorum. Yaklaşık 12 tane Rx 580 ve 6 Tane Rx 570 im vardı. Tüm kartları çinden almıştım ve bana çok para kazandırdı. Şuan kartlarıda sattım ve paranın keyfini çıkarıyorum. Emin ol yaşıtlarımın arasında benden iyi paranın nasıl kullanılabileceğini bilen yoktur. Kartları satma amacımda eskisi kadar para getirmemesi ve kartların bozulmaya başlamasıydı.

1.5 yıl mining yaptığına göre bu işe 13 yaşında başladın. 13 yaşında o kadar sermayeyi nerden buldun? 12 tane RX 580 - 6 RX 570 nerden baksan 30000 - 50000 TL sermaye lazım. 13 yaşındaki birinin aklıyla kimse iş yapmaz. Zoruna gitsin, gitmesin. 13 yaşında biri çocuktur. Güzel hayal. Ben de 13 yaşında mining yapıyordum. 12 RTX 2080 ile Çinden almıştım. Çünkü 13 yaşındaki çocuklara bankalar kredi kartı verebiliyor. Çok mantıklı.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı