1.5 Milyon TL ile Ne İş Yapılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Faize yatırma fikrini tekrar düşünün. Faizden kazandığınız parayla riskli işler yapıp kolay paralar kazanmayı deneyebilirsiniz. Knight'ta GB satmak gibi. (Sadece bir örnek)

Bence siz direkt bütün paranizi diyanet isleri bakanligina bagislayin, hem ahirete iyi bir yatirim olur sizin için.
Umarım ironidir çünkü 35 yaşında ki bir adam için önün de daha çok yol var. Bağışlayınca devlet ona her ay belli para vermiyor diye biliyorum. Benim düşüncem bu paranın küçük bir miktarıyla bir internet sitesi açıp plati.ru gibi sitelerden hesap alıp satması. Arkadaşım 400 TL yatırıp işten 900 TL gibi bir fiyatla çıktı ama internet sitesi kapandı. Tabii ki 1.5 milyon TL'ye göre bu kazanç miktarı çok az olur. Bir de evine GTX 1080 Tİ SLI'lı 2. nesil Ryzen Threadripper'lı bilgisayar toplayıp bir de Bodrum'dan dublex yazlık almanız. Elinizde yaklaşık 300 bin TL kalır bununla da yat tamiri açabilirsiniz yabancı ülkelerde. Tabii ki işinize mezun birini almanız gerek.

Babam sağ olsun lafıyla giriş yapmak istedim çünkü, gerçekten sağ olsun :) 5 kardeş bir ailenin 3. ferdiyim. Babam her kardeşime belli miktarlarda para akışı sağladı. Şu anda elimde sıcak keş 1.5 milyon TL var. Ankara'da yaşıyorum ve ticaret yapmak istiyorum. Ne iş yapılabilir veyahut bu sermaye ile bir yere hissedar ortak mı olunması lazım? Lütfen yorumda belirtseniz çok memnun olurum.
Bence kendine yatırım yap abi. Paran var, hayatının bir düzeni olduğunu düşünüyorum, acele etmeden kendini geliştir. Okudukça, öğrendikçe yeni fikirler gelecektir aklına. Daha sonra ne yapmak istediğine karar verip o yönde eğitim alırsın. Benim o kadar param olsa düzenimi bozmadan önce uzun uzun araştırma yapardım. Sonuçta atlı kovalamıyor.

Kendine 200 bin TL'ye oyun odası yap süper bir tane geliştirmek için 200 bin TL bırak dolara çevirip gerisinide dolar yapıp sakla.
Ben böyle yapardım şahsen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı