1.5 milyona hangi araba alınmalı?

Diamoon

Kilopat
Daha fazla  
Dostlar yaklaşık 1.450.000₺-1.500.000₺ bandında bütçem mevcut ilk başta Mercedes C200D 2016 araçlara bakıyordum fakat dizel motorları biraz problemliymiş. Audi A3 35 TFSI Sport pakete bakıyorum lakin emin olamadım. Aynı zamanda Audi A4 2016 da bu liste içerisinde. Km olarak aracın her yaşı için 20.000 km baz alıyorum. Biraz daha Hissettiren araçlara bakıyorum, tavsiye edebileceğiniz araçlar mevcut mu? Bu araçlar hakkında kullanma deneyimine sahip kişilerin yorumları da önemli. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
A3 alınabilir lakin aile iseniz veyahut daha modelli (yıl bakımından) araç isterseniz 1.5 VTEC Civic alın derim. Sıfıra yakınları o paralara bulunur.

2012 her yeri arızalı.

Peugeot 508 1.6 PureTech allure.

Hayvan gibi yakışıklı araba az yakıyor hem.

GT serisi de çok hoş ama biraz daha pahalı modele göre değişebiliyor 1.600.000e temiz bulunur diye düşünüyorum.
Hocam bu bütçeye en mantıklı araç yine Civic gibi. 508'de alınabilir lakin Civic'in parçası ucuz/kolay bulunur, piyasası en hızlı olan araçlardan biri. Ben olsam Civic tercih ederdim. Performanslı da araba, 130 beygir.

Hocam bu bütçeye en mantıklı araç yine Civic gibi. 508'de alınabilir lakin Civic'in parçası ucuz/kolay bulunur, piyasası en hızlı olan araçlardan biri. Ben olsam Civic tercih ederdim. Performanslı da araba, 130 beygir.

Abi Civic ve Corolla iyi ama bence bunlar çok klasik 508 çok farklı bir tarza sahip ben bayılıyorum bu araca.

Ben yerinizde olsam 9 yaşında araba alacağıma 1-2 yaşında Astra, mokka, 308 gibi full paket elektrikli araçlara yönelirim. Elektrikliye geçmeniz sorunsuzluk anlamında bence iyi olacaktır.

Aynen 2016 artık eski. 2020'den aşağı araba alınmamalı uzun vade kullanılacaksa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı