1.5 yıl ETH mining yapılmış XFX Speedster RX 6700XT alınır mı?

TechnoSorun

Hectopat
Daha fazla  
Uygun fiyata 1.5 yıllık ETH mining yapılmış XFX Speedster RX 6700XT buldum FurMark değerlerini paylaşmama gerek var mı yoksa 1.5 yıl çok mu?

Fiyat önemli. Bir de kart kesin açılmıştır, öyleyse arka plakayı söküp devrelere falan göz ile bakmak lazım. 1.5 yıl az değil, PCB yamulmuş veya renk atmışsa alınmaz, çok ömrü kalmamıştır.

Aynı şekilde 3090 var. 12 15 Bin TL arası satmak istiyorlar. Termal macun değişse temizlense , performans kaybı hala olur mu ?

4900TL.

Arkadaşların söylediğine ek olarak BIOS atılmıştır büyük ihtimalle. Çok ucuz değilse bulaşmayın.

GPU Z üzerinden kontrol edebilirim onu.

Fiyat önemli. Bir de kart kesin açılmıştır, öyleyse arka plakayı söküp devrelere falan göz ile bakmak lazım. 1.5 yıl az değil, PCB yamulmuş veya renk atmışsa alınmaz, çok ömrü kalmamıştır.

Güvenlik etiketi duruyor.

Fiyatı önemli FurMark değerleri kötü değilse fiyatı da nispeten uygunsa neden alınmasın.

İstedim FurMark testi bekliyorum.

Bios ile yazılım atılmadan o kadar uzun süre idare edeceğini sanmıyorum. Gerçi arkadaş akmasa da damlar diye bu işe giriştiyse bilemem, gerçi bu işi böyle yapanlar da çoktu. Garanti etiketi üstündeyse nispeten OC yapılmamıştır diyebilirim, çünkü tam kazım için gerçek OC yapılması ve bunun sonucunda kartın aşırı ısınıp yıpranmasına bağlı olarak macun yenilemesi gerekiyor. (En azından 6-7 ayda bir.) Yani kartın bakımı gelmiş olabilir, bu nedenle Furmark gibi testlerde ısı verimi düşük görülebilir. Hava üfleterek temizlik bakımını yapmıştır büyük ihtimalle.
Ne kadar satıcı arkadaşlar beğenmese de Param Güvende sistemi ile alıp testlerini sizin yapmanızı öneririm. Komisyon çok alıyor site biliyorum ama en garantisi böyle olacaktır. Arkadaşın ürün için yazdığı açıklamaya ne kadar güvenmiyorsanız, gösterdiği Furmark sonucu da o kadar güvensiz.

BIOS ile yazılım atılmadan o kadar uzun süre idare edeceğini sanmıyorum. Gerçi arkadaş akmasa da damlar diye bu işe giriştiyse bilemem, gerçi bu işi böyle yapanlar da çoktu. Garanti etiketi üstündeyse nispeten OC yapılmamıştır diyebilirim, çünkü tam kazım için gerçek OC yapılması ve bunun sonucunda kartın aşırı ısınıp yıpranmasına bağlı olarak macun yenilemesi gerekiyor. (en azından 6-7 ayda bir.) Yani kartın bakımı gelmiş olabilir, bu nedenle FurMark gibi testlerde ısı verimi düşük görülebilir. Hava üfleterek temizlik bakımını yapmıştır büyük ihtimalle.
Ne kadar satıcı arkadaşlar beğenmese de Param Güvende sistemi ile alıp testlerini sizin yapmanızı öneririm. Komisyon çok alıyor site biliyorum ama en garantisi böyle olacaktır. Arkadaşın ürün için yazdığı açıklamaya ne kadar güvenmiyorsanız, gösterdiği FurMark sonucu da o kadar güvensiz.

Hocam satıcı kasam yok o yüzden FurMark atamam diyor Param Güvende ile alacağım ama güvenemedim aldıktan sonra 2 gün şansım var ama en azından hiç al miyim zahmete girmeyeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı