1.5 yıllık 1050 Ti ile 1 aylık Rx570 ile takası mantıklı mı?

Bence al. 1 ayda ne yapabilir ki karta adam en fazla? Tabi fiziksel hasar vermediyse. Garantisi var mıymış?
24.12.2022 tarihine kadar garantisi varmış. Alabilsem hemen alıcam.
Şimdi ben bunu alsam. Onun sistemine takamadığımız için test falan edeme den almak zorunda olacağım. Sıkıntı çıkar mı sizce?
An itibari ile adam bana "vazgeçtim" diye mesaj attı. Küfür edeceğim, kendimi zor tutuyorum. Ya kardeşim vazgeçeceksen koyma ilana. Sabahtan beri konuşuyoruz. Şimdi gelip vazgeçtim diyor. Şaka gibi cidden.

Son düzenleme:
24.12.2022 tarihine kadar garantisi varmış. Alabilsem hemen alıcam.
Şimdi ben bunu alsam. Onun sistemine takamadığımız için test falan edeme den almak zorunda olacağım. Sıkıntı çıkar mı sizce?
An itibari ile adam bana "vazgeçtim" diye mesaj attı. Küfür edeceğim, kendimi zor tutuyorum. Ya kardeşim vazgeçeceksen koyma ilana. Sabahtan beri konuşuyoruz. Şimdi gelip vazgeçtim diyor. Şaka gibi cidden.
Tepki göster. Madem satmayacaksın neden koydun?

Tepki göster. Madem satmayacaksın neden koydun?
Hiç uğraşmak istemiyorum açıkcası. Adam uğraştırıyorlar. Kandırıyorlar gibi. Sabah bana dediği şey de şu "Karabük'e gideceğim. Pazartesi hallederiz." Böyle diyor sonra bir den vazgeçtim diyor. Şaka gibi cidden ya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı