1.5 yıllık laptop ısınmaya başladı

Evet 1.5 yılda neler olmuştur kim bilir. Benim 1 yıllık cihazdan bir avuç toz aldım.

Kral ama o kadar çok kullanmıyorum 1 buçuk yılın 70-80 günü açılmamıştır PC.

Evet 1.5 yılda neler olmuştur kim bilir. Benim 1 yıllık cihazdan bir avuç toz aldım.

Bu arada 1 buçuk değilmiş 1 yıl 2 ay olmuş şimdi baktım biraz fazla hatırlıyormuşum.

Gpu%45-50 civarı CPU 50-60 civarı bu arada oyundayken.

Son düzenleme:
Kral ama o kadar çok kullanmıyorum 1 buçuk yılın 70-80 günü açılmamıştır PC.

Bu arada 1 buçuk değilmiş 1 yıl 2 ay olmuş şimdi baktım biraz fazla hatırlıyormuşum.

Gpu%45-50 civarı CPU 50-60 civarı bu arada oyundayken.

Kullanımların bir önemi yok fakat darboğaz yaşıyorsunuz, oynadığınız oyun nedir? Sıcaklıklar kaç?

Kullanımların bir önemi yok fakat darboğaz yaşıyorsunuz, oynadığınız oyun nedir? Sıcaklıklar kaç?

Şu an Battlefield 1 girdim GPU 48-53CPU 68-73'lerde

Daha demin CPU 86 GPU 56 oldu.😭

Oyunu kapattım.

Oyunu ve bütün uygulamaları kapatınca GPU 39-42 CPU 42-45 oldu hocam.

Son düzenleme:
Şu an Battlefield 1 girdim GPU 48-53CPU 68-73'lerde

Daha demin CPU 86 GPU 56 oldu.😭

GPU'nun 56 olması pek doğru gelmedi bana CPU 86 için normal sayılabilir ama GPU için 56 az yanlış bir şey var yüksek ihtimal. İşlemci için R23 testi, ekran kartı için FurMark testi yapar mısınız?

R23 Testi. (Bu testi yaparken sıcaklık ölçen bir uygulama ile sıcaklıkları anlık olarak takip edin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GPU'nun 56 olması pek doğru gelmedi bana CPU 86 için normal sayılabilir ama GPU için 56 az yanlış bir şey var yüksek ihtimal. İşlemci için R23 testi, ekran kartı için FurMark testi yapar mısınız?

R23 testi. (bu testi yaparken sıcaklık ölçen bir uygulama ile sıcaklıkları anlık olarak takip edin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Omen Gaming Hub var o gösteriyor sıcaklık o olur mu?

Hatırı sayılır bir süre geçmiş hocam, endişelenecek bir şey yok ancak bakıma ihtiyacı var, normal olarak. Dilerseniz kendiniz, dilerseniz de servis üzerinden temizliğini ve termal macun değişimini yapın veya yaptırın. Eski performansına, haline dönecektir.

HWiNFO ile takip edin sıcaklıkları.

Omen gh yanlış mı gösterir.

Hatırı sayılır bir süre geçmiş hocam, endişelenecek bir şey yok ancak bakıma ihtiyacı var, normal olarak. Dilerseniz kendiniz, dilerseniz de servis üzerinden temizliğini ve termal macun değişimini yapın veya yaptırın. Eski performansına, haline dönecektir.

Performanslık sıkıntı yok hocam RTX 4060 zaten her oyun oynanıyor ama sıcaklık ve ses fazla bir de soğutucu kullanmıyorum kullanmak gerekli mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı