1.5 yıllık vücut değişimi

Şu kadar ekipman ne kadara maal olur salona para bayılmaktan sıkıldım artık.

Şu kadar ekipman ne kadara maal olur salona para bayılmaktan sıkıldım artık.
Hocam ilk olarak barfiks barı almıştım 450 liraya, sonrasında da sanayide dips barı yaptırdım 1300 lira tuttu. Pek sağlam olmadı ama olsun. Ardından ikinci el Domyos marka 106 kilo demir döküm ağırlık, yanında 2 adet uzun bar ve 4 adet dumbbell barı 7300 liraya aldım. Amazon Almanya’dan 630 liraya ahşap jimnastik halkası, 670 liraya 4 adet metal hand grip trainer ve 650 liraya ahşap barfiks topu aldım. Sonrasında çok uygun fiyata ikinci el Gymholix marka toplam 208 kilo kettlebell ve 20 kilo ağırlık yeleği aldım, 15000 liraya geldi kargo dahil. Şu ana kadar toplamda neredeyse 30000 liraya dizdim evdeki her şeyi. İkinci el sitelerinde gezerek uygun fiyata getirdim çoğu şeyi. Siz ne kadar uyguna bulabilirsiniz orası muamma.

Hocam gercekten super bir ilerleme katetmişsiniz bende bu tarz bir home gym kurmak istiyorum yazililarim ve yurtdisi lise programlarim oldugu icin en yakin zamanda hayirlisi

Birkac guncel fotoğraf

Bu arada soylemeyi unutmusum baslangic kilom 58di boyda herhalde 186 falandı

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-24-20-54-48-953_com.miui.gallery.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 118
3 haftaya yakın off üzerine ilk idmanlar birde iç sırtı ve ön omuzu nasıl doldurabilirim?

kaç kilo değişim oldu 1.5 yılda bir de supplement kullandın mı ne kullandın firma vb. söyleyebilirsen en azından kanlı canlı şahit var güveniriz bir de helal olsun çok iyi maşallah devam et

kaç kilo değişim oldu 1.5 yılda bir de supplement kullandın mı ne kullandın firma vb. söyleyebilirsen en azından kanlı canlı şahit var güveniriz bir de helal olsun çok iyi maşallah devam et
Knk baslangicda 187cm 59 kilo civarıydım herhangi bir supplement kullanmadim sadece protein bar tarzi seyler tukettim birde anne yemegi

şuan bile gayet iyisin.

antreman programını yazar mısın yeni başlayacak arkadaşlara fikir oluşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…