1.500-2.000 TL'ye %75 klavye tavsiyesi

Bütçe
1000k-2000k

%60 ama bu.

Ş, I, ü gibi harfler yok galiba. Markayı duymuştum kaliteli marka.

%60 ama bu.

Ş, I, ü gibi harfler yok galiba. Markayı duymuştum kaliteli marka.
Oyun için istemiyor muydun? %60 Oyun için yapılan klavyelerde olur ayrıca Ş,İ,Ü harfleri var zannedersem ben %75 klavyede yazıyorum bunda var %60da da vardır sadece farklı şekilde gözüküyor.

Oyun için istemiyor muydun? %60 oyun için yapılan klavyelerde olur ayrıca Ş, I, ü harfleri var zannedersem ben %75 klavyede yazıyorum bunda var %60'da da vardır sadece farklı şekilde gözüküyor.

Açılma da İngilizce Q yazıyor da %60 istemedim ben oyun için de istemedim arada oynarım. Oynarım gine kaliteli olsun yeter.

Hocam ama sana kaç kere dedim keycaps alırsın diye illa böyle kendiliğinden TR alacaksan kaliteden ödün vereceksin mecbur.

Hocam ama sana kaç kere dedim keycaps alırsın diye illa böyle kendiliğinden TR alacaksan kaliteden ödün vereceksin mecbur.

Son çarem o yok çünkü.

Güzel keycaps link atar misin?

Oyun için istemiyor muydun? %60 oyun için yapılan klavyelerde olur ayrıca Ş, I, ü harfleri var zannedersem ben %75 klavyede yazıyorum bunda var %60'da da vardır sadece farklı şekilde gözüküyor.

Marka ürünün arkasında dururu mu? Bir sıkıntı çıkarsa iletişim kuruluyor mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…